ZenSations Moon Starterset POD

ZenSations e-sigaret die werkt op een pod systeem. De set werkt met voorgevulde POD's

Je vindt dit artikel in:

 24,95

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Zensations Moon POD starterset

  Eenvoudige POD e-sigaret set van Zensations. De set werkt met voorgevulde POD’s. Deze lijken erg op cartridges. De set wordt geleverd met 2 voorgevulde POD’s, 1x watermeloen en 1 x tabak. De voorgevulde POD’s zijn per 5 stuks na te bestellen in diverse sterktes.

  De Moon is werkzaam op een interne batterij. De batterij is op te laden middels de bijgeleverde micro USB kabel. Om te starten drukt u de vuurknop 1x in, daarna kunt u dampen zonder de knop opnieuw in te drukken. Als u genoeg gedampt heeft drukt u de knop nogmaals in om de batterij uit te zetten.

  Pod’s vervangen?

  De POD’s voor de Moon E-sigaret zijn gevuld met 1.8ml e-liquid in diverse nicotinesterktes. Allemaal met 60%VG voorgevulde smaken.

  Deze vindt u hier.

  U kunt een POD verwijderen door de filter naar boven te halen, u trekt dan de gehele POD mee naar buiten. Gemiddeld gaan de POD’s 250 trekjes mee. Verbrande smaak? Tijd om de POD te vervangen. Aan de nieuwe Zensations Moon POD zit wederom een nieuw filter.

  De Zensations Moon set is eigenlijk meer een cartridge systeem, maar dan wel een nieuwe versie.

  Inhoud:

 • Extra informatie

  Gewicht 66 kg
  Kleur

  Donker grijs, Licht grijs, Rose Gold

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?