Welke e-sigaret moet ik kiezen

Welke e-sigaret kopen

Welke elektrische sigaret past bij mij? Welke e-sigaret moet ik kopen? Wat is de beste e-sigaret voor mij?

Als u het internet afstruint om een elektrische sigaret te kopen komt u op tal van websites terecht, die allemaal beweren de beste e-sigaret te kunnen leveren. Lijkt allemaal erg eenvoudig en met een grote diversiteit aan aanbod zult u merken dat het toch een moeilijke opgave is om juist voor u persoonlijk de beste e-sigaret te kunnen kiezen.

Waar moet ik op letten dan?

Als u juist op het punt van overstappen staat, let er dan op dat u in elk geval een gebruiksvriendelijke e-sigaret aanschaft. Juist door de vele instelmogelijkheden kan een beginnende damper al gauw het bijltje er bij neer gooien en aan de Marlboro of Camel blijven zitten. Niet de bedoeling van u, en ook niet die van ons.

We hebben in elk geval een aparte rubriek aangemaakt juist voor mensen die net de overstap naar de elektrische sigaret willen maken. U doet er goed aan om bij twijfel u eerst goed te informeren over het elektrisch roken, er zijn namelijk tal van onderzoeken in omloop die doen vermoeden dat elektrisch roken minstens net zo schadelijk is als gewoon roken. onzin!!! Mocht u tot de weloverwogen keuze zijn gekomen dat u toch beter af bent met een elektrische sigaret, kijkt u dan eens op onze keuze voor nieuwkomers. Deze vindt u hier 

Uitleg elektrische sigaret

Om even verder te gaan met de korte introductie: Een elektrische sigaret bestaat uit een batterij, een clearomizer en e-liquid. E-liquid is de vloeistof voor uw e-sigaret die verdampt. Dat waar de vloeistof ingaat om te verdampen is de clearomizer. In de clearomizer zit een coil die heet wordt door de batterij als er op de knop van de batterij gedrukt wordt. Hoe warm de batterij wordt kan vaak met wattage worden ingesteld.

Zo, nu bent u al flink op de hoogte van de hedendaagse elektrische sigaret. Dit was echter het makkelijke gedeelte. De moeilijkste opgave is het vinden van de juiste e-sigaret.

De volgende stap

Nu even een stapje moeilijker. Mocht u voor nu voldoende weten kunt u gerust een keuze maken uit de eerder vermelde link.

U bent er nog? Goed, we gaan verder met uitleg van de elektrische sigaret.
We willen benadrukken dat er juist tegenwoordig veel sets in omloop zijn waarbij de coil een weerstand van minder dan 1,0 ohm heeft. Als u net begint met dampen raden we deze sets af. Jawel, u leest het goed. Om te beginnen bent u beter af met een standaard goede set waarbij u de weerstand van de gebruikte coils boven de 1,0 Ohm houdt, tenzij het geheel een kant en klare set is waarbij u niet zelf het wattage kunt instellen.

Coils met een weerstand onder de 1,0 Ohm kunt u vergelijken met een uiteinde van een tuinslang. Het gedeelte waar het water uitkomt noemen we even 1,0. Als u met uw duim de opening verkleint zal dezelfde hoeveelheid water eruit komen, allen wordt er meer druk op het open gedeelte gecreëerd, zodat het water meer spuit dan als u uw duim weer weghaalt. Zo is het ook met de weerstand van de coils. hoe lager de weerstand, des te meer druk er opgebouwd wordt. Prima, als u een ervaren damper bent, maar zeker niet geschikt voor beginners.

Hulp bij uw e-sigaret

Mocht u nog vragen hebben of twijfelen over uw keuze of toekomstige keuze omtrent uw nieuwe e-sigaret die u wilt kiezen, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Mochten we telefonisch slecht te bereiken zijn mailt u dan even naar info@ea-sigaret.nl met een verzoek om terug gebeld te worden. We nemen graag alle tijd voor u, en willen u op een goede manier op weg helpen in de wereld van het elektrisch roken.

Succes bij het kiezen van uw elektrische sigaret, en welkom bij het moderne roken.

Bedrijfsgegevens

EA-Selling
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1316 reviews.

error: Content is protected !!