Welke e-sigaret moet ik kiezen

Complete startersets van alle merken.
Diverse boxmod's van alle merken.
Meer dan 700 smaken uit voorraad geleverd.

Welke e-sigaret kiezen of kopen

”Welke elektrische sigaret past bij mij? Welke e-sigaret of e-smoker moet ik kopen? Wat is de beste e-sigaret voor mij? Welke elektrische sigaret lijkt op een gewone sigaret? Met welke elektrische sigaret kan ik beginnen met elektrisch roken?” zijn veelgestelde vragen. Het blijkt dus dat veel mensen een te groot aanbod als probleem ervaren. U wilt immers niet de verkeerde e-sigaret kopen, maar direct de beste e-sigaret die u maar kunt vinden.

Als u het internet afstruint om een elektrische sigaret te kopen komt u op tal van websites terecht, die allemaal beweren de beste e-sigaret te kunnen leveren. Lijkt allemaal erg eenvoudig, maar met een grote diversiteit aan aanbod zult u merken dat het toch een moeilijke opgave is om juist voor u persoonlijk de beste e-sigaret te kunnen kiezen.

Waar moet ik op letten dan?

Als u juist op het punt van overstappen staat, let er dan op dat u in elk geval een gebruiksvriendelijke e-sigaret aanschaft. Juist door de vele instelmogelijkheden kan een beginnende damper al gauw het bijltje er bij neer gooien en aan de Marlboro, Van Nelle of Camel blijven zitten. Niet de bedoeling van u, en ook niet die van ons.

We hebben in elk geval een aparte rubriek aangemaakt juist voor mensen die net de overstap naar de elektrische sigaret willen maken. U doet er goed aan om bij twijfel u eerst goed te informeren over het elektrisch roken, er zijn namelijk tal van onderzoeken in omloop die doen vermoeden dat elektrisch roken minstens net zo schadelijk is als gewoon roken. onzin!!! Mocht u tot de weloverwogen keuze zijn gekomen dat u toch beter af bent met een elektrische sigaret, kijkt u dan eens op onze keuze voor nieuwkomers.  Starterset om te beginnen vindt u hier 

Hoe het elektrisch roken begint
Laten we eens beginnen bij het begin. De meeste mensen komen vanaf een gewone sigaret in contact met een elektrische sigaret. Bij een gewone sigaret inhaleert u de rook in uw mond, en zuigt deze daarna naar uw keel en longen. MTL (mouth to lung). Om dit te evenaren zijn er ook bij het elektrisch roken veel mogelijkheden om op deze vergelijkbare manier van roken over te stappen. U vindt alle MTL e-sigaret sets hier.

Welke e-sigaret lijkt het meest op een gewone sigaret?

Zoals velen onder u zoekt u, zeker om te beginnen, een elektrische sigaret die uw gewone sigaret evenaart. Welke elektrische sigaret lijkt dan het meest op een gewone sigaret?

Qua vorm, afmeting en gebruik lijken de e-sigaretten die met cartridges werken het meest op uw analoge sigaret. Ze zijn klein, ongeveer net zo groot als uw huidige sigaret,  er hoeft geen knopje te worden ingedrukt om te dampen, en ook het inhaleren is vrijwel gelijk van een e-sigaret met voorgevulde cartridges als met uw gewone sigaret. Kortom: Voor een e-sigaret die het meest lijkt op uw huidige gewone sigaret kijkt u bij elektrische sigaretten met cartridges

Uitleg elektrische sigaret

Om even verder te gaan met de korte introductie: Een elektrische sigaret bestaat uit een batterij, een clearomizer en e-liquid. E-liquid is de vloeistof voor uw e-sigaret die verdampt. Dat waar de vloeistof ingaat om te verdampen is de clearomizer. In de clearomizer zit een coil die heet wordt door de batterij als er op de knop van de batterij gedrukt wordt. Hoe warm de batterij wordt kan vaak met wattage worden ingesteld.

Zo, nu bent u al flink op de hoogte van de hedendaagse elektrische sigaret. Dit was echter het makkelijke gedeelte. De moeilijkste opgave is het vinden van de juiste e-sigaret.

De volgende stap

Nu even een stapje moeilijker. Mocht u voor nu voldoende weten kunt u gerust een keuze maken uit de eerder vermelde link.

U bent er nog? Goed, we gaan verder met uitleg van de elektrische sigaret.
We willen benadrukken dat er juist tegenwoordig veel sets in omloop zijn waarbij de coil een weerstand van minder dan 1,0 ohm heeft. Als u net begint met dampen raden we deze sets af. Jawel, u leest het goed. Om te beginnen bent u beter af met een standaard goede set waarbij u de weerstand van de gebruikte coils boven de 1,0 Ohm houdt, tenzij het geheel een kant en klare set is waarbij u niet zelf het wattage kunt instellen. (denk hierbij bv aan de All in One systemen)

Coils met een weerstand onder de 1,0 Ohm kunt u vergelijken met een uiteinde van een tuinslang. Het gedeelte waar het water uitkomt noemen we even 1,0. Als u met uw duim de opening verkleint zal dezelfde hoeveelheid water eruit komen, alleen wordt er meer druk op het open gedeelte gecreëerd, zodat het water meer spuit dan als u uw duim weer weghaalt. Zo is het ook met de weerstand van de coils. hoe lager de weerstand, des te meer druk er opgebouwd wordt. Prima, als u een ervaren damper bent, maar zeker niet geschikt voor beginners. Voor beginners raden we zoals eerder genoemd een set aan uit de MTL e-sigaretten.

Hulp bij uw e-sigaret

Mocht u nog vragen hebben of twijfelen over uw keuze of toekomstige keuze omtrent uw nieuwe e-sigaret die u wilt kiezen, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Mochten we telefonisch slecht te bereiken zijn mailt u dan even naar info@ea-sigaret.nl met een verzoek om terug gebeld te worden. We nemen graag alle tijd voor u, en willen u op een goede manier op weg helpen in de wereld van het elektrisch roken. Meer hulp of uitleg nodig? Geen probleem. Kijk onder deze link hoe u uw eigen beste elektrische sigaret kopen kunt.

Succes bij het kiezen van uw elektrische sigaret, en welkom bij het moderne roken.

E-sigaret merkenType e-sigaret
AspireEenvoudige elektrische sigaret
EleafMTL (mouth to lung)
InnokinDL (subohm)
JustfogAIO (All in one)
JoyetechMod / Boxmod
Smoke-pijp / e-sigaar
VaporessoCartridge elektrische sigaret
Kangertech POD elektrische sigaret
Wismec
IJOY
overige

 

Bedrijfsgegevens

EA-Sigaret
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
Winkelmand
Logo-afterpay-checkout_L
e-sigaret-keurmerk
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 2147 reviews.