Webshop e-sigaretten

Webshop EA-Sigaret, de beste e-sigaretten en e-smokers toch goedkoper.

Ontstaan door zelf over te stappen naar de elektrische sigaret, en inmiddels een van de grootste online winkels op gebied elektrisch roken. Of u nu de beste e-sigaret of de beste navulbare clearomizer zoekt, of de lekkerste e-liquid met tabaksmaak, of het nu een starterset van eGo moet zijn voor nieuwe dampers, of een uitgebreide instelbare e-sigaret mod met Wattage, Voltage of temperatuur instelbare mogelijkheden, ga er maar van uit dat wij het hebben. Juist doordat we zelf elektrisch roken en we erg nieuwsgierig zijn en blijven naar alles op dampgebied, kunnen we alles uitvoerig testen en alleen de beste e-sigaretten en beste e-liquids in ons assortiment opnemen. Natuurlijk is de prijs belangrijk, en we proberen altijd alles zo goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden. Zo blijft u hopelijk kopen bij ons, en kunt u goedkoop uw e-rook artikelen aanschaffen.

De elektrische sigaret is niet bedoeld om te stoppen met roken. Het is een alternatieve methode voor het gewone roken. Dus wel roken maar minder schadelijk. Niet dat de e-sigaret gezond is, dat beweren we ook niet. Andijvie en sporten is gezond. En stoppen met roken of dampen is altijd beter. Maar elektrisch roken is wel een minder schadelijke methode dan uw gewone sigaret blijven roken.

E vloeistoffen, vloeistof voor de e-sigaret, die u nodig heeft bij het navullen van uw elektrische sigaret. We hebben diverse merken en smaken geanalyseerd en met de basis ingrediënten hebben we vrijwel dezelfde e vloeistof voor de e-sigaret veel goedkoper kunnen houden. Zo kunnen we met recht zeggen dat onze e-liquid met tabak smaken gemaakt is met extracten uit de fijnste en rijpe tabaks bladeren, en onze fruit smaken allemaal gemaakt zijn uit puur natuurlijke extracten. Natuurlijk is het een verhouding van PG en VG, omdat de meeste dampers ook de throathit willen bemerken. Immers een van de redenen waarom u bent blijven roken. Door een perfecte balans in de PG en VG verhouding te vinden (deze kan per smaak variëren) hebben al onze eliquids een lekkere volle smaak, en een goede throathit. En we zien elders wel dat er veel dure merken en smaken op de markt zijn, maar bij ons zijn alle e-vloeistoffen voor uw e smoker altijd zo goedkoop mogelijk, en vol van smaak en kwaliteit.

Let op: het kan voorkomen dat u allergisch reageert op bestandsdelen die in PG voorkomen, voor die mensen bieden we ook een uitgebreid assortiment aan in 100%  VG e-liquids. Puur natuur. Wel met nicotine indien gewenst, maar VG e-liquid zonder nicotine kan altijd.

Klantenservice

Wij gaan voor alleen het beste, waarbij klanttevredenheid voorop staat! Daarom werken wij met drie pijlers: snelle levering, gemakkelijke veilige betaling met iDeal en uitstekende klantenservice en garantie. Wat wilt u nog meer? Nou, privacy! Dat was ik bijna vergeten te zeggen, maar bij ons hoeft u geen klantaccount te maken en verstrekken wij uw gegevens nooit aan derden. Meer informatie? Zie onze Algemene Voorwaarden

Let op: Wij verkopen niet aan personen onder de 18 jaar. Bestelt u voor de eerste keer bij ons, dan kan het zijn dat u bij afleveren van uw bestelling uw legitimatie moet laten zien. Dit is alleen bij uw eerste bestelling.

Bedrijfsgegevens

EA-Selling
Spanjaardsdijk 36
8111 RM Heeten

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 0572 – 367861

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1065 reviews.

error: Content is protected !!