Voopoo Vinci SE Pod Startset - 2ML

Voopoo pod e-sigaret die werkt in combinatie met de Vinci V2 pods. Verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties.

Je vindt dit artikel in:

 19,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.2 / 10.
 • Beschrijving

  Voopoo Vinci SE startset

  De Voopoo Vinci SE is een pod systeem e-sigaret. De Vinci SE werkt in combinatie met alle Vinci pods, bij de startset wordt een Vinci V2 pod meegeleverd.

  De Vinci SE heeft een interne batterij van 900mAh. Deze kan met behulp van de meegeleverde USB-C kabel in circa één uur volledig worden opgeladen. Bij gemiddeld gebruik zal de batterij één dag meegaan.

  De buitenzijde van de Voopoo Vinci SE is gemaakt van aluminiumlegering van luchtvaart kwaliteit. Hierdoor is de batterij bestendig tegen invloeden van buitenaf en zal de kleur minder snel vervagen.

  Voopoo Vinci V2 pods

  De Vinci V2 pods zijn de nieuwste aanvulling op de Vinci serie pods. Hierdoor zijn de pods te gebruiken met de Vinci SE, Vinci pod, Vinci Q, Vinci Royal Edition en de Drag Nano 2 e-sigaretten van Voopoo.

  De nieuwe pods zijn verkrijgbaar met 0.8 of 1.2Ohm weerstand. De coil is intern verwerkt en kan niet los van de pod worden vervangen. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt is het tijd om een nieuwe pod in gebruik te nemen.

  Middels het top-fill vulsysteem is de e-liquid via de bovenzijde van de pod bij te vullen. De Vinci V2 pods maken gebruik van een dubbele sealing, hierdoor is de kans op lekker van e-liquid minimaal.

  Bij aankoop van de startset wordt er één pod met 0.8Ohm weerstand meegeleverd.

  Inhoud set

  • Voopoo Vinci Pod SE batterij (1x)
  • Voopoo Vinci V2 pod 0.8Ohm (1x)
  • USB-C kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)
 • Extra informatie

  Optie

  Voopoo Vinci SE Pod Startset – 2ML – Coffee Brown, Voopoo Vinci SE Pod Startset – 2ML – Cream Tan, Voopoo Vinci SE Pod Startset – 2ML – Dawn Blue, Voopoo Vinci SE Pod Startset – 2ML – Flame Red, Voopoo Vinci SE Pod Startset – 2ML – Forest Green, Voopoo Vinci SE Pod Startset – 2ML – Midnight Black, Voopoo Vinci SE Pod Startset – 2ML – Provence Purple, Voopoo Vinci SE Pod Startset – 2ML – Whale Fall Blue

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?