Voopoo Vinci POD startset

Pod e-sigaret van het merk Voopoo. Geleverd inclusief pod met ingebouwde coil. De kit is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Je vindt dit artikel in:

 25,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.2 / 10.
 • Beschrijving

  De Vinci pod e-sigaret is een pod-systeem e-sigaret van Voopoo. De batterij heeft 800mAh capaciteit en kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. Bij aankoop van een startset wordt er een USB-C kabel meegeleverd. Bij volledig opladen gaat de batterij tot een dag mee, volledig opladen duurt 1 a 2 uur.

  De batterijstatus is via het Gene logo aan de onderzijde van de mod af te lezen. Wanneer het logo rood kleurt heeft de batterij minder dan 20% van haar capaciteit beschikbaar. Blauw staat voor 20 tot 60% en groen betekent dat de batterij 60% of voller is opgeladen.

  De Vinci pod werkt op een constant uitgaand vermogen van 15W, het wattage is dus niet aan te passen door de gebruiker. Ook beschikt de batterij over diverse beveiligingen tegen onder andere onder- en overladen. Ook schakelt de e-sigaret zichzelf uit wanneer de vuurknop langer dan 10 seconde wordt ingedrukt of wanneer de batterij te warm wordt.

  Voopoo Vinci pod met ingebouwde 0.8Ohm coil

  De Vinci pod e-sigaret werkt enkel in combinatie met de Vinci pod pods. De Vinci pods hebben een e-liquid capaciteit van 2ml en kunnen worden gevuld via de zijkant. Het side-fill vulsysteem zorgt ervoor dat de de kans op lekken van e-liquid wordt geminimaliseerd. Het liquid reservoir wordt afgesloten middels een rubberen sluiting/plug. De Vinci pods zijn te gebruiken met zowel freebase als nicotine salt e-liquids.

  De coil is ingebouwd bij deze pods. Deze zijn dus niet los te vervangen. Wanneer een pod vervangen moet worden dient deze als geheel vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

  De Vinci pods hebben een nieuwe anti-lek beveiliging. Deze zorgt ervoor dat er tijdens het dampen géén vloeistof in uw mond terecht zal komen. Met het schuifelement kan de gebruiker de airflow zelf regelen.

  Bij aankoop van de startset wordt er één pod meegeleverd.

  Inhoud set:

  • Vinci pod batterij
  • Vinci pod (0.8Ohm ingebouwde coil)
  • USB-C kabel
  • Gebruiksaanwijzing
 • Extra informatie

  Optie

  Voopoo Vinci POD Startset – 2ML – Aurora Neon, Voopoo Vinci POD Startset – 2ML – Aurora Pastel, Voopoo Vinci POD Startset – 2ML – Aurora Red, Voopoo Vinci POD Startset – 2ML – Aurora Silver, Voopoo Vinci POD Startset – 2ML – Carbon Fiber, Voopoo Vinci POD Startset – 2ML – Dazzling Line, Voopoo Vinci POD Startset – 2ML – Pine Grey

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?