Voopoo TPP X Tank - 2ML

De TPP X Tank bestaat uit de TPP X pod en een 510 base. De tank kan worden gevuld met maximaal 2ml e-liquid. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Je vindt dit artikel in:

 21,99

Dit product is momenteel niet op voorraad.

 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.2 / 10.
 • Beschrijving

  Voopoo TPP X clearomizer – 2ml

  De Voopoo TPP X is een tank die gebruik maakt van de Voopoo TPP coils. Het design is een combinatie van de TPP X pod en een 510 base. Hierdoor heeft de tank een 510-aansluiting en kan deze worden gebruikt in combinatie met alle mods die gebruik maken van een soortgelijke aansluiting.

  De airflow techniek zorgt ervoor dat de ring 360 graden gedraaid kan worden om de gewenste stand te vinden. De airflow controle is hiermee nauwkeurig.

  E-liquid kan worden bijgevuld via de zijkant van de tank. De verborgen ingang van het e-liquid reservoir is te bereiken door de zwarte knop in te drukken. Vervolgens kan bovenzijde van de clearomizer opzij worden geschoven. Nadat de e-liquid is gevuld kan de bovenzijde van de tank weer op haar plaats worden geschoven. De kans op het lekken van vloeistof is hierdoor minimaal.

  Zowel de TPP X als de PnP pod kunnen op de meegeleverde 510 base worden geplaatst.

  Voopoo TPP coils

  De TPP X tank werkt op de Voopoo TPP coils. Er worden standaard twee coils meegeleverd. Deze coils hebben een weerstand van 0.15Ohm en 0.2Ohm. De coils zijn via de onderzijde van de pod te vervangen voor een nieuw exemplaar.

  Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of verbrand begint te proeven is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen.

 • Extra informatie

  Optie

  Voopoo TPP X Tank – 2ML – Black, Voopoo TPP X Tank – 2ML – Blue, Voopoo TPP X Tank – 2ML – Gold, Voopoo TPP X Tank – 2ML – Rainbow, Voopoo TPP X Tank – 2ML – Stainless Steel

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?