Voopoo Drag X Plus Professional Edition MOD

Voopoo box mod met maximaal uitgaand wattage van 100W. De mod werkt op een externe 18650 of 21700 batterij.

Je vindt dit artikel in:

 44,99

Dit product is momenteel niet op voorraad.

 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  De Drag X Plus Professional box mod is een e-sigaret batterij met verschillende instellingen. De mod werkt in combinatie met een 18650 of 21700 batterij. De batterij wordt niet meegeleverd bij aankoop van de losse mod, wel los verkrijgbaar in onze webshop. Voor het opladen van de mod kan er gebruik worden gemaakt van de USB-C kabel. De kabel wordt meegeleverd bij aankoop van de losse box mod.

  De mod heeft een wattage bereik van 5-100W zodat je hem naar wens kunt instellen. Het wattage is aan te passen met de knoppen aan de onderzijde van het TFT scherm. Hierop zijn ook alle dampgegevens overzichtelijk weergeven.

  De Drag X Plus Professional Edition heeft een TFT scherm (0.96-inch). Op het scherm kan de gebruiker zien hoeveel weerstand de coil heeft, hoe vol de batterij is, en op welk wattage de mod op dat moment vuurt.

 • Extra informatie

  Optie

  Voopoo Drag X Plus Professional Edition MOD – Black Black, Voopoo Drag X Plus Professional Edition MOD – Blue Silver, Voopoo Drag X Plus Professional Edition MOD – Coffee Black, Voopoo Drag X Plus Professional Edition MOD – Grey Silver, Voopoo Drag X Plus Professional Edition MOD – Retro Brown Silver

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?