Voopoo Drag S Pro Startset - 2ML

Voopoo e-sigaret die werkt in combinatie met een interne batterij van 3000mAh.

Je vindt dit artikel in:

 54,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Voopoo Drag S Pro startset

  De Voopoo Drag S Pro startset is een complete e-sigaret kit met interne batterij. De batterij heeft 3000mAh en kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. Volledig opladen van de batterij duurt circa één uur. Net als alle andere Voopoo e-sigaretten beschikt ook de Drag S Pro over verschillende beschermingen om de batterij te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

  De elektrische sigaret heeft een maximale output van 80W. Het wattage kan worden aangepast naar wens van de gebruiker. Over het algemeen geldt de regel; hoe lager de weerstand van een coil, hoe hoger het wattage gezet kan worden. Op het OLED beeldscherm geeft alle dampgegevens overzichtelijk weer. De instellingen zijn aan te passen met de twee kleinere knoppen op de mod.

  De Drag S Pro is legering in combinatie met leer.

  Voopoo TPP X pod – 2ml

  De Drag S Pro e-sigaret werkt in combinatie met de TPP X pod. Bij aankoop van de startset wordt deze pod meegeleverd. De pod kan via de zijkant worden gevuld met een e-liquid naar keuze.

  Ook de airflow is naar wens aan te passen middels de vernieuwde airflow technologie van Voopoo. De combinatie van de 360 graden infinity airflow en het vernieuwde bottom-airflow systeem zorgt ervoor dat de gebruiker de airflow tot op de millimeter nauwkeurig kan instellen.

  Voopoo TPP coils

  De TPP X pod werkt op de Voopoo TPP coils. Er worden standaard twee coils meegeleverd. Deze coils hebben een weerstand van 0.15Ohm en 0.3Ohm. De coils zijn via de onderzijde van de pod te vervangen voor een nieuw exemplaar.

  Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of verbrand begint te proeven is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen.

 • Extra informatie

  Optie

  Voopoo Drag S Pro Startset – 2ML – Basalt Gray, Voopoo Drag S Pro Startset – 2ML – California Orange, Voopoo Drag S Pro Startset – 2ML – Classic Black, Voopoo Drag S Pro Startset – 2ML – Garda Blue, Voopoo Drag S Pro Startset – 2ML – Mystic Red, Voopoo Drag S Pro Startset – 2ML – Sahara Brown, Voopoo Drag S Pro Startset – 2ML – Sapphire Blue

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?