Voopoo Doric 60 Startset - 2ML

De Voopoo Doric 60 startset is een pod systeem e-sigaret met interne batterij. De Doric 60 is vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Je vindt dit artikel in:

 27,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.2 / 10.
 • Beschrijving

  Voopoo Doric 60 startset

  De Doric 60 is een pod-systeem van Voopoo. De batterij is intern verwerkt en heeft een capaciteit van 2500mAh. Voor het opladen van de batterij kan er gebruik worden gemaakt van de meegeleverde USB-C kabel. Volledig opladen duurt circa 1,5 uur en bij gemiddeld gebruik zal de e-sigaret minimaal één dag meegaan.

  Een de bovenzijde van de batterij is de airflow-ring te vinden. Deze ring kan open en dicht worden gedraaid om de luchttoevoer te bepalen. Voor MTL dampen kan de ring (volledig) dicht worden gedraaid. Wilt u liever DTL dampen? Dan kan de ring open worden gedraaid.

  Net als alle andere Voopoo e-sigaretten beschikt ook de Doric 60 over verschillende beschermingen om de batterij af te schermen tegen invloeden van buitenaf.

  Voopoo PnP pod

  De Doric 60 werkt in combinatie met de Voopoo PnP pod. De meegeleverde pod heeft een breed mondstuk. De pod heeft plaats voor 2ml e-liquid

  Het bijvullen van e-liquid kan via de onderzijde worden gedaan. Met de rubberen sluiting is de kans op lekken van vloeistof minimaal.

  Voopoo PnP coils

  Bij aankoop van de startset worden er twee coils meegeleverd:

  • PnP-VM1 coil 0.3Ohm
  • PnP-VM5 coil 0.2Ohm

  Beide coils zijn geschikt voor DTL dampen en zorgen voor een goede smaakafgifte en bijbehorende dampproductie. Wilt u liever een andere weerstand gebruiken? Alle Voopoo PnP coils zijn te gebruiken in combinatie met de Voopoo PnP pod.

 • Extra informatie

  Optie

  Voopoo Doric 60 startset – 2ML – Deep sea blue, Voopoo Doric 60 startset – 2ML – Grapefruit Red, Voopoo Doric 60 startset – 2ML – Ice blue, Voopoo Doric 60 startset – 2ML – Olive green, Voopoo Doric 60 startset – 2ML – Space gray

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?