VOOPOO Argus X Startset

Complete Voopoo startset inclusief PnP pod en coils.

Je vindt dit artikel in:

 39,99

Dit product is momenteel niet op voorraad.

 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Voopoo Argus X Kit

  De Voopoo Argus X startset is een complete e-sigaret die wordt geleverd inclusief mod, PnP pod en 2 coils. De batterij wordt niet meegeleverd. Dit is een enkele 18650 batterij die los gekocht moet worden. De maximale output bedraagt 80W, afhankelijk van het type coil dat wordt gebruikt. Voor het opladen van de batterij kan gebruik worden gemaakt van de USB-C kabel of een externe batterijoplader.

  Het OLED beeldscherm geeft de gebruiker de mogelijkheid om het wattage in te stellen en kan worden gebruikt om te zien hoe vol de batterij nog is opgeladen.

  Voopoo PnP pod en coils

  De Argus X is werkzaam op het PnP platform. De meegeleverde PnP pod heeft een maximale e-liquid capaciteit van 2ml en kan worden bijgevuld via de onderzijde. Bij aankoop van de startset worden er twee PnP coils meegeleverd. Deze hebben een weerstand van 0.15 en 0.3Ohm.

  Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of minder begint te smaken is het tijd om de coil te vervangen voor een nieuwe exemplaar. De coil is via de onderzijde los en vast te klikken in de pod. Bij het plaatsen van een nieuwe coil is het verstandig om deze eerst 10 a 15 minuten in te laten trekken met e-liquid. Dit zorgt ervoor dat de e-liquid op een zo volledige manier kan worden opgenomen door het katoen.

  De Voopoo Argus X e-sigaret is verkrijgbaar in diverse kleuren.

 • Extra informatie

  Optie

  VOOPOO Argus X Startset – 2ML – Carbon Fiber Black, VOOPOO Argus X Startset – 2ML – Denim Silver, VOOPOO Argus X Startset – 2ML – Litchi Leather Blue, VOOPOO Argus X Startset – 2ML – Litchi Leather Red, VOOPOO Argus X Startset – 2ML – Vintage Grey Silver

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?