Voopoo Argus GT II - 200W Startset

De Voopoo Argus GT II is een e-sigaret die werkt in combinatie met de MAAT clearomizer. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Je vindt dit artikel in:

 102,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Voopoo Argus GT II startset

  De Voopoo Argus GT II is een e-sigaret met een maximaal wattage van 200W. Het wattage kan worden aangepast naar wens van de gebruiker.

  Over het algemeen geldt de regel; hoe lager de weerstand van een coil, hoe hoger het wattage van de e-sigaret gezet kan worden. Het OLED beeldscherm geeft alle dampgegevens weer. De instellingen zijn aan te passen met de twee kleinere knoppen op de mod.

  De e-sigaret werkt in combinatie met twee 18650 batterijen. De batterijen worden niet meegeleverd bij aankoop van de startset. Wel zijn deze los verkrijgbaar op onze website. De batterijen kunnen worden opgeladen met een externe batterij oplader of de meegeleverde USB-C kabel.

  De Voopoo Argus GT II is schok-, water- en stof bestendig. Net als alle Voopoo e-sigaretten heeft ook de Argus GT II de beschikking over diverse beveiligingen.

  Voopoo MAAT tank – 2ml

  De Voopoo MAAT tank is een clearomizer met 2ml e-liquid capaciteit. De e-liquid kan via de bovenzijde worden aangevuld, hiervoor dient de top-cap losgedraaid te worden.

  Aan de zijkant van de clearomizer zijn de luchtschachten te vinden. Deze kan precies worden afgesteld om de gewenst airflow te bereiken.

  Door de vulkaanstructuur in de clearomizer wordt de condens afgevoerd naar de onderkant van de tank. Hierdoor wordt er voorkomen dat de e-liquid in kleine hoeveelheden in de driptip terecht komt.

  De clearomizer werkt in combinatie met de Voopoo TPP coils.

  Voopoo TPP coils

  De MAAT tank werkt in combinatie met de Voopoo TPP coils. Er worden standaard twee coils meegeleverd. De coils hebben een weerstand van 0.15Ohm en 0.2Ohm.

  De Voopoo coils zijn via de onderzijde van de pod te vervangen voor een nieuw exemplaar. Doe dit wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of verbrand begint te proeven.

 • Extra informatie

  Optie

  Voopoo Argus GT II – 200W Startset – 2ML – Carbon Fiber, Voopoo Argus GT II – 200W Startset – 2ML – Dark Blue, Voopoo Argus GT II – 200W Startset – 2ML – Graphite, Voopoo Argus GT II – 200W Startset – 2ML – Lime Green, Voopoo Argus GT II – 200W Startset – 2ML – Silver Grey

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?