Verzending, betaling & levering

Bij EA-Sigaret wordt uw bestelling altijd met de grootste zorg ingepakt en verzonden. In alle gevallen betekent dit dat u minder betaalt dan de daadwerkelijke verzendkosten. Alle bestellingen worden gratis verzonden!

Verzending

Bestelt u op maandag t/m vrijdag vóór 21:00 uur, dan verzenden wij de producten nog dezelfde dag.

EA-Sigaret is niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevulde postcodes of huisnummers. Indien een zending retour komt door een door uzelf verkeerd ingevuld adres dient u opnieuw de verzendkosten over te maken zodat wij uw zending opnieuw kunnen opsturen.

Voor verzending binnen Nederland van kleine orders als pakket kunt u de optie “pakket Nederland” aanvinken. Dit bedrag wordt opgeteld bij de standaard verzendkosten op basis van gewicht, en u ontvangt een traceernummer.

Wilt u uw zending verzekerd en aangetekend opsturen kiest u dan deze optie. uw zending is dan tevens verzekerd tegen vermissingen, beschadigingen of andere ongemakken voor, van, bij en tijdens transport van post.nl.

Betalen en onze betaalmethodes

U kunt bij ons betalen via iDeal, MRCASH, Billink (achteraf betalen), Sofort banking of zelf het geld overmaken door te kiezen voor handmatige betaling.

Billink (achteraf betalen)

Met Billink kan u een bestelling achter betalen. Deze betaalmethode is geheel kostenloos en u heeft tot 14 dagen na ontvangst van de producten de tijd om je bestelling te betalen. Billink is enkel beschikbaar voor bestellingen waarbij het factuur- en afleveradres gelijk aan elkaar zijn. Het voordeel van Billink is dat u enkel betaalt voor de producten die u wilt houden.

U kan tijdens het afrekenen kiezen voor de betaalmethode van Billink. Wanneer een product niet bevalt dan volgt u de normale retourprocedure. Na enkele dagen zal u per mail een factuur worden gestuurd, de factuur is terug te vinden in de Billink App of u logt eenvoudig in bij Billink. Inloggen bij Billink doet u met het e-mail adres waarmee u de bestelling heeft geplaatst.

Bij aankopen die worden voltooid via de betaalmethode Billink gaat u akkoord met de Consument- en Gebruiksvoorwaarden van Billink.

18+

De e-sigaret en alle toebehoren zijn alleen bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar. U mag alleen bestellen indien u meerderjarig bent. Dit heeft de wet ook zo vastgelegd. Derhalve moeten wij er alles aan doen om te voorkomen dat ook minderjarigen een bestelling kunnen doen. Het kan dus voorkomen dat u bij afleveren een ID moet laten zien, dit zal voorlopig alleen bij uw eerste bestelling zijn. Deze optie wordt zsm vervangen door de nieuwe IDIN methode.

Verzending

Uw bestelling wordt in 96% van de gevallen direct verstuurd. Wij rekenen hierbij geen verzendkosten. Hieronder ziet u de leveringsdag, welke in uitzonderlijke gevallen kunnen afwijken van ondergenoemde. Maandag t/m vrijdag vóór 21:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. (m.u.v. vrijdag t/m zondag en Nederlandse feestdagen). Iedere bestelling wordt ingepakt in een nieuwe verzenddoos, ook als u meerdere bestellingen per dag plaatst.

Levering

Besteld voor 21u – Levering
Maandag > Dinsdag
Dinsdag > Woensdag
Woensdag > Donderdag
Donderdag > Vrijdag
Vrijdag > Zaterdag
Vrijdag ná 21:00u > Dinsdag
Zaterdag & zondag > Dinsdag

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4240 reviews.