Verzending

Verzendwijze

Bij EA-Sigaret wordt uw bestelling met zorg ingepakt en verzonden. In alle gevallen betekent dit dat U minder betaalt dan de daadwerkelijke verzendkosten. We rekenen € 2,95 voor bestellingen onder de € 50 euro, als het door de brievenbus past. Bij zendingen die als pakket moeten worden opgestuurd betaalt u € 6,95. Bij bestellingen van € 50 euro of meer betaalt u helemaal geen verzendkosten meer als u in Nederland woont. Ook als de zending als pakket wordt verzonden, is dit voor u kosteloos.

Wij verzenden slechts een maal, en zijn niet verantwoordelijk voor het te laat bezorgen van bestelde producten. Voor 17.00 besteld wordt door ons altijd dezelfde werkdag verzonden, na 17.00 besteld wordt de eerstvolgende werkdag ’s ochtends verzonden.

EA-Selling is niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevulde postcodes of huisnummers.

Wij leveren voorlopig alleen binnen Nederland.

Voor verzending binnen Nederland van kleine orders als pakket kunt u de optie “pakket Nederland” aanvinken. Dit bedrag wordt opgeteld bij de standaard verzendkosten op basis van gewicht, en u ontvangt een traceernummer.

Bestelt u voor de eerste keer in onze shop, dan kan het voorkomen dat u bij het afleveren van uw bestelling uw legitimatie moet tonen. Dit is alleen bij uw eerste bestelling. Hiervoor onze excuses maar wij moeten ons conform de wet opstellen.

Bedrijfsgegevens

esigbondEA-Selling
Spanjaardsdijk 36
8111 RM Heeten

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 0572 – 367861

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 849 reviews.