SMOK pods

Op deze pagina vindt u alle vervangbare pods van het merk SMOK. De pods zijn niet vooraf gevuld, u dient deze dus zelf te vullen met een e-liquid naar keuze. U kan dus ook zelf het nicotinegehalte in de e liquid bepalen.
De pods hebben in veel gevallen in een interne/ingebouwde coil. Echter zijn er ook coils die een externe coil hebben, in deze pods dient u enkel de coil te vervangen in plaats van de gehele pod te vervangen.

Heeft u vragen over de pods van SMOK? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

Toont alle 12 resultaten

SMOK pods kopen?

Bij EA-sigaret vindt u een breed assortiment aan SMOK pods. Deze pods zijn enkel bedoeld om te gebruiken in combinatie met een pod systeem e sigaret van SMOK. De pods zijn verkrijgbaars in twee varianten: met ingebouwde coil en met een externe coil.

Bij SMOK pods met een interne coil dient u de gehele pod te vervangen wanneer deze aan vervangen toe is. U gooit dus de geheloe pod, met de interne coil, in de prullenbak. Vervolgens pakt u een nieuwe pod en vult deze met e liquid. Hierna is de pod gereed om gebruikt te worden in uw elektrische sigaret.

Bij pods met een externe coil hoeft u enkel de coil in de pod eruit te halen en te vervangen voor een nieuwe coil. U hoeft dus niet de gehele pod weg te gooien, alleen de coil in de pod hoeft vervangen te worden.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4287 reviews.