Flavourtec pods

Op deze pagina vindt u alle pod systeem e sigaretten van Flavourtec en de bijbehorende pods. De Flavourtec pods zijn voorgevuld met e liquid en zijn enkel te gebruiken in combinatie met een pod e sigaret van het merk.

De voorgevulde Flavourtec pods hebben een nicotinegehalte van 20 mg en worden standaard geleverd per 2 stuks in één verpakking.

Enig resultaat

Flavourtec pods kopen?

De pod systeem e sigaretten van Flavourtec werken enkel in combinatie met de pods van het merk. Deze pods hebben een nicotinelevel van 20mg en worden standaard geleverd per 2 stuks met een smaak naar keuze.

De pods van Flavourtec zijn verkrijgbaar in verschillende smaakcombinaties en kunnen dus enkel worden gebruikt met een elektrische sigaret van Flavourtec.

Heeft u vragen over de e sigaret producten op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met het maken van een juiste keuze.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4283 reviews.