Eleaf pod

Op deze pagina vindt u alle pods van het merk Eleaf. De pods zijn te gebruiken in combinatie met uw pod systeem e sigaret van Eleaf. Let bij aankoop van een pod goed op of de pod interne coils heeft of werkt op externe coils.
De Eleaf pods zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zit er een pod bij die past op uw e sigaret? Neem een kijkje in het onderstaande assortiment.

Toont alle 9 resultaten

Eleaf pod kopen?

Bij EA-sigaret vindt u alle pods voor de e sigaretten van Eleaf. De pods zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, simpel gezegd heeft iedere e sigaret een eigen pod. Het is dus verstandig om goed uit te zoeken welke pod u nodig heeft. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder met het maken van de juist keuze.

Een pod is in principe hetzelfde als een clearomizer; het fungeert als e liquid reservoir en heeft een coil welke ervoor zorgt dat de e liquid verdampt. Bij de meeste pods van Eleaf is de coil intern verwerkt, deze dient u dus in het geheel weg te gooien wanneer de aan vervanging toe zijn. Echter hebben sommige pods een losse coil, in deze gevallen dient u enkel de coil in de pod te vervangen?

Maar wanneer moet u nou een Eleaf pod of coil vervangen? Dit doet u wanneer een e-liquid in smaak begint af te nemen of wanneer de e liquid zelfs verbrand begint te proeven. Er is geen vast tijdsbestek te geven in welke tijd dit zal gebeuren, gemiddeld gaat een coil twee weken mee. Dit hangt echter wel sterk af van uw dampgedrag.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4283 reviews.