Veilig dampen in Nederland EA-Sigaret

EA-Sigaret, uw online vape specialist

We zouden kunnen beginnen met allerlei redenen waarom u juist bij ons uw elektrische sigaret, e-liquids en toebehoren zou moeten kopen, en dan zouden we kunnen zeggen dat we al meer dan 7 jaar actief in deze branche zijn en op de hoogte zijn van alle ins en outs die deze branche inmiddels bereikt heeft. En dat we in de loop van deze jaren al duizenden mensen van advies hebben voorzien en van het roken hebben afgeholpen.

Maar we gaan eerst een aantal vragen beantwoorden die betrekking hebben tot wet- en regelgeving en vragen die ons regelmatig gesteld worden.

Mag je een e-sigaret overal roken?

Nee, dat mag niet. Omdat de elektrische sigaret onder de tabakswet valt mag je een elektrische sigaret niet zomaar overal gebruiken. Daar waar niet gerookt mag worden mag u ook niet dampen. Dus een e-sigaret is in alle openbare gebouwen, zoals bijvoorbeeld ziekenhuis, vliegveld, horeca en andere openbare ruimtes verboden. Waar ook gerookt mag worden is ook de e-sigaret toegestaan.

Rookverbod e-sigaret

We hebben het al behandeld, de elektrische sigaret valt net als tabak onder de tabakswet, en mag derhalve niet in openbare ruimtes gebruikt worden.

Is er een e-sigaret zonder nicotine?

Een elektrische sigaret zonder nicotine, slaat eigenlijk op alle verkrijgbare elektrische sigaretten. In de e-sigaret zelf zit namelijk geen nicotine. De nicotine zit in de e-liquid. Vrijwel iedere e-liquid is ook zonder nicotine te bestellen, en daarom is elke e-sigaret zonder nicotine. U kunt dus elke e-sigaret roken waarbij u een nicotine vrije e-liquid gebruikt. Een e-sigaret dampen zonder nicotine valt ook onder de tabakswet, en mag derhalve ook niet in openbare ruimtes worden gebruikt.

Wat zijn de e-sigaret ervaringen?

We hebben al eens een kort maar duidelijk onderzoekje gedaan onder een aantal van onze klanten, omdat wij, net als u ook benieuwd waren naar de ervaringen van e-sigaret gebruikers. Bent u ook benieuwd naar de e-sigaret ervaringen die zij hebben? Lees dan onder deze link alle e-sigaret ervaringen.

Bedrijfsgegevens

EA-Selling
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
e-sigaret-keurmerk
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1571 reviews.