Vaporesso XROS 3 Startset

De Vaporesso XROS 3 is een pod systeem e-sigaret die werkt in combinatie met de XROS Series pods. Verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties.

Je vindt dit artikel in:

 29,90 33,49

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.2 / 10.
 • Beschrijving

  Vaporesso XROS 3 startset

  De Vaporesso XROS 3 is een pod systeem e-sigaret met interne batterij van 1000mAh. De batterij kan met de snel lader (USB-C) worden opgeladen en gaat tot wel 48 uur mee. Door de duurzame batterij en de AXON chip blijft de smaakafgifte consistent naarmate de batterij leger raakt.

  Aan de zijkant van de batterij zit een schuifje waarmee de airflow naar wens is aan te passen. Hiermee kan de gebruiker de e-sigaret gebruiken voor zowel MTL als DTL dampen.

  De XROS 3 heeft een vuurknop maar werkt ook op een automatisch inhalatiesysteem. Door de vuurknop vijf keer achter elkaar in te drukken kan de e-sigaret uit worden geschakeld.

  Vaporesso XROS Series pods

  De Vaporesso XROS 3 werkt in combinatie met de complete XROS Series pods. Deze pods bestaan al enige tijd maar nu heeft Vaporesso twee nieuwe pods aan het assortiment toegevoegd:

  • 0.6Ohm
  • 1.0Ohm

  Van deze pods wordt er van beide een stuk meegeleverd bij aankoop van de startset. De pods hebben een interne coil en deze is niet los van de pod te vervangen. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt is het tijd om een compleet nieuwe pod in gebruik te nemen.

  De pods zijn via de bovenzijde (top-fill) te vullen met maximaal 2ml e-liquid. Geschikt voor zowel freebase als Nic Salt e-liquids.

 • Extra informatie

  Optie

  Vaporesso XROS 3 Startset – 2ML – Black, Vaporesso XROS 3 Startset – 2ML – Icy Silver, Vaporesso XROS 3 Startset – 2ML – Mint Green, Vaporesso XROS 3 Startset – 2ML – Navy Blue, Vaporesso XROS 3 Startset – 2ML – Rose Pink, Vaporesso XROS 3 Startset – 2ML – Royal Gold, Vaporesso XROS 3 Startset – 2ML – Sky Blue, Vaporesso XROS 3 Startset – 2ML – Space Grey

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?