Vaporesso Luxe PM40 Startset

Een complete pod e-sigaret van het merk Vaporesso. Inclusief pods en coils in diverse weerstanden.

Je vindt dit artikel in:

 36,99

Dit product is momenteel niet op voorraad.

 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Vaporesso Luxe PM40 Kit

  De Vaporesso Luxe PM40 kit bestaat uit een batterij, losse pods en coils. De batterij is intern verwerkt en heeft een capaciteit van 1800mAh. Dit is bij gemiddeld gebruik genoeg om ten minste één dag mee te gaan. Voor het opladen kan gebruik worden gemaakt van de USB-C kabel, deze is ook meegeleverd in de kit. Volledig opladen van de batterij duurt circa één uur.

  Op het OLED beeldscherm op de batterij zijn alle gegevens af te lezen. Zo is het wattage naar wens aan te passen en kan er op het scherm worden achterhaald hoe vol de batterij nog is.

  De kit is verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Luxe PM40 pods

  Deze e-sigaret werkt in combinatie met de Luxe PM40 pod. Van deze pods worden er twee stuks meegeleverd bij aankoop van de startset. De maximale e-liquid capaciteit bedraagt 2ml.

  De pods werken op losse coils. De coils die kunnen worden gebruikt zijn de Vaporesso GTX coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in diverse weerstanden, dit wordt aangeduid als Ohm. Bij aankoop van de startset worden er twee coils met de weerstand van 0.6 en 0.8Ohm meegeleverd.

 • Extra informatie

  Optie

  Vaporesso Luxe PM40 Startset – 2ML – Jade, Vaporesso Luxe PM40 Startset – 2ML – Lava, Vaporesso Luxe PM40 Startset – 2ML – Zilver, Vaporesso Luxe PM40 Startset – 2ML – Zwart

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?