Vaporesso GEN Fit 40 Startset

De Vaporesso GEN Fit 40 e-sigaret is een vape pen met ingebouwde batterij van 2000mAh.

Je vindt dit artikel in:

 47,95

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Vaporesso GEN Fit 40

  De Vaporesso GEN Fit is een vape pen die is geschikt voor de beginnende damper. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de instelbare mod, die op maximaal 40W is in te stellen.

  De ingebouwde batterij heeft 2000mAh capaciteit. Dit is genoeg om minimaal één dag door te komen zonder opnieuw op te laden. Voor het opladen van de batterij kan er gebruik worden gemaakt van de meegeleverde USB-C kabel.

  Aan de bovenzijde van de mod is een 0.42 Inch OLED scherm te vinden. Hierop zijn alle dampgegevens overzichtelijk weergeven.

  Vaporesso iTank X clearomizer

  De meegeleverde clearomizer bij deze startset is de Vaporesso iTank X. Deze kan worden gevuld met maximaal 2ml e-liquid, dit kan via de bovenzijde worden gedaan.

  Bij aankoop van de startset worden er twee Vaporesso GTX coils meegeleverd. Deze hebben 0.6Ohm en 1.2Ohm weerstand. Alle soorten Vaporesso GTX coils zijn te gebruiken in combinatie de tank. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen.

  Door de SSS technologie is de kans op lekker van e-liquid minimaal.

  Ook worden er bij de startset een extra pyrex glaasje en een extra setje O-ringen meegeleverd.

 • Extra informatie

  Optie

  Vaporesso GEN Fit 40 Startset – Midnight Black, Vaporesso GEN Fit 40 Startset – Prussian Blue, Vaporesso GEN Fit 40 Startset – Rose Gold, Vaporesso GEN Fit 40 Startset – Sierra Blu, Vaporesso GEN Fit 40 Startset – Space Grey, Vaporesso GEN Fit 40 Startset – Taffy Pink

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?