Vapen, dampen of roken?

E-sigaret startersets van alle merken.
Diverse boxmod's van alle merken.
Meer dan 700 smaken uit voorraad geleverd.

Vapen, het nieuwe dampen

Vapen, wat is het? Waarom is vapen zo populair? Wat kost vapen? Is vapen goedkoper dan roken? Waar kan ik een vape kopen? Is vapen gezond of is vapen slecht? Er is al veel geschreven over dampen en vapen, (zie ook: de waarheid van de elektrische sigaret)

Wat is vapen?
Vapen is de nieuwe term voor dampen. Eigenlijk bedoelt met met vapen om zo groot mogelijke dampwolken te blazen. (Een ander woord voor elektrische sigaret is dan ook een vaper, of vapor). Met dit in het achterhoofd zouden dan de MTL elektrische sigaretten niet geschikt zijn om te vapen. Natuurlijk is elke vorm van elektrisch roken al vapen, immers blaast u al dampwolken met een e-sigaret of e-smokersetje die qua aanschaf erg goedkoop zijn, en daarmee is elke vorm van damp uitblazen (vandaar ook de naam dampen) in elk geval al een verbetering voor uw lichaam ten opzichte vn het ouderwetse roken. Met sigaretten roken wordt namelijk rook geblazen, en deze is, zoals we geleerd hebben, kankerverwekkend.

Waarom is vapen zo populair?
Anno 2018 wordt er zowel door overheidsinstanties maar ook veel andere instellingen gehamerd op het feit dat roken slecht is. Dat wist u hopelijk allang, maar in 2018 is een ware en tot nu toe erg succesvolle campagne gestart en regels samengesteld door onze overheid. Zo mag er nergens meer gerookt worden in openbare ruimtes, en ook de 18+ regelgeving vindt dankbaar aftrek bij diverse leveranciers. Klaarblijkelijk wil niemand minderjarigen zien roken. Goede zaak dus..!! Maar dat neemt niet weg dat roken nog steeds sociaal geaccepteerd is. Als u mensen naast u een jeneverfles ziet leegdrinken zult u raar opkijken, maar als dezelfde persoon een sigaret opsteekt vindt u dat niet vreemd. Beide voldoen zij aan hun verslaving, maar drinken is niet sociaal geaccepteerd. Roken daarintegen is dat wel, en ofschoon men niet direct het gevaar ziet, blijft roken wel een dodelijke sport. Daarom zijn veel mensen dan ook blij dat de elektrische sigaret in opkomst is. Zo kan iedereen op een verantwoorde manier toch voorzien in een behoefte, namelijk nicotine. Het grote voordeel van vapen is dat men eenvoudig de nicotine omlaag kan brengen. Er zijn namelijk e-liquids in diverse sterktes te koop. Nog een voordeel is dat men niet afhankelijk van reguliere tabakssmaken is. E-liquid komt namelijk in meerdere smaken zoals menthol en fruit, maar ook pindakaas en pudding. Dit maakt vapen natuurlijk leuker en daarmee populairder dan roken. En daarmee komen we automatisch aan bij de volgende vraag:

Is Vapen gezond of juist slecht?
Juist omdat vapen wint in populariteit komt ook steeds vaker de bezorgde vraag of vapen nu wel of niet gezond is. Daar kunnen we een heel kort antwoord op geven. Spruitjes en tomaten zijn gezond, net als wandelen. Vapen is niet gezond. het doet niets voor uw welzijn. Is vapen slecht? Als men vapen neemt zoals het bedoeld is, dus vapen in plaats van roken, dan kun je stellen dat vapen geen schade toebrengt. Roken doet dat wel. In een gewone sigaret zitten veel schadelijke en kankerverwekkende stoffen die men bij het vapen niet heeft. Lees hierover meer op elektrisch roken

Welke vape moet ik kopen?
Ook hierbij kunnen we u helpen. Uiteraard kunt u ons bellen voor advies, maar we hebben ook al diverse pagina’s voorgeschreven over aankoop van een goede e-sigaret, bekijkt u bijvoorbeeld eens naar welke e-sigaret kiezen
Uiteraard kunt u bij ons terecht voor vrijwel elk model e-sigaret, e-smoker, vape of ander elektrisch roken starterset. Gaat u dan naar startersets om een keuze te maken.

Vape online kopen of in onze fysieke winkel
Bij EA-Sigaret vindt u alles onder 1 dak. Van de bese merken e-smokers tot de lekkerste en meest gecompliceerde e-liquids. Ook volledige VG e-liquids behoren tot ons assortiment. Hierin hebben we zelfs de meeste keuze in heel Nederland en we verkopen alleen de beste merken e-liquid. Bestellen kan eenvoudig in onze webshop, maar als u liever langskomt bent u ook van harte welkom in onze e-sigaret en e-liquid winkel in Haaksbergen.

Zoals velen wilt u wellicht ook stoppen met roken, en u zoekt een alternatief om u te helpen. Lees waarom stoppen met roken beter voor u is.
Hoorde u ook ooit ergens dat dampen goedkoper is dan roken? Maar is dat wel echt zo? Een overzicht van uw kosten bij het dampen.
Dampen zoals u rookt. Eerst naar uw mond inhaleren en daarna naar uw longen. Zo zoekt u waarschijnlijk ook een vergelijkbare e-sigaret?
Wat is subohm dampen? Maar vooral welke gevaren kent subohmen? En wat zijn de voordelen van sobohm dampen?
Iedereen kent het, maar wat is nou precies elektrisch roken? En is het echt beter dan roken? Of is dampen slechter dan roken?
Roken en dampen kent veel overeenkomsten. Wat zijn nou de verschillen tussen roken en dampen?
De e-sigaret die het meest op ''gewone'' sigaretten lijken, met voorgevulde cartridges of cartomizers.
Bent u pijp- of sigaren roker en wilt u ook overstappen naar elektrisch roken? Ook voor u hebben we een ruime keuze.
Alhoewel we geen medische uitspraken mogen doen, zijn er steeds meer mensen die voordelen ervaren van CBD.
Bedrijfsgegevens

EA-Sigaret
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
Winkelmand
Logo-afterpay-checkout_L
e-sigaret-keurmerk
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 2292 reviews.