Uwell Tripod PCC Startset

Complete pod e-sigaret inclusief oplaadcase en drie pods.

Je vindt dit artikel in:

 36,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Uwell Tripod PCC kit

  De Tripod PCC is een pod e-sigaret met een interne batterij van 370mAh. De oplaadcase die wordt meegeleverd bij de kit heeft een extra capaciteit van 1000mAh. Voor het opladen van de elektrische sigaret kunt u deze in de oplaadcase plaatsen. In de case, die tevens als powerbank fungeert, is plaats voor twee extra pods voor onderweg. Hier zouden extra pods geplaatst kunnen worden met een andere smaak e-liquid.

  Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Uwell Tripod pods

  De Uwell Tripod pods zijn de enige pods die kunnen worden gebruikt in deze elektrische sigaret. Het bijvullen van de e-liquid dient gedaan te worden via de zijkant, ook wel bekend als het side-fill systeem. De maximale e-liquid capaciteit bedraagt 2ml.

  De coil is intern verwerkt in de pod. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of wanneer de smaak verbrand begint te proeven is het tijd voor een nieuw exemplaar. De coil heeft een weerstand van 1.2Ohm en is geschikt voor nicotine salt e-liquid.

 • Extra informatie

  Optie

  Uwell Tripod PCC Startset – 2ML – Black, Uwell Tripod PCC Startset – 2ML – Black and Gold, Uwell Tripod PCC Startset – 2ML – Metallic Green

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?