Uwell Caliburn G Startset

De Caliburn G is een e-sigaret startset die wordt geleverd inclusief een pod en bijbehorende coil.

Je vindt dit artikel in:

 29,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Uwell Caliburn G kit

  De Uwell Caliburn G heeft een interne batterij van 690mAh. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik één dag mee en kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. Het opladen neemt ongeveer een uur in beslag.

  De pod e-sigaret is pen-vormig en heeft een knop op de batterij. Deze knop kan worden gebruikt om de elektrische sigaret aan of uit te zetten. Het automatische inhalatiesysteem zorgt ervoor dat de e-sigaret kan worden gebruikt zonder op een knop te drukken.

  Uwell Caliburn pod

  De Caliburn G pod heeft een maximale e-liquid capaciteit van 2ml. Het bijvullen van de e-liquid kan via de bovenkant van de pod worden gedaan. Het mondstuk moet hiervoor los geklikt worden.

  De coil is de pod is los te vervangen. U hoeft dus niet de gehele pod weg te gooien wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of minder begint te proeven. De coils die worden gebruikt in de elektrische sigaret zijn de Uwell Caliburn G coils. De weerstand is 0.8Ohm.

 • Extra informatie

  Optie

  Uwell Caliburn G Startset – 2ML – Blauw, Uwell Caliburn G Startset – 2ML – Grijs, Uwell Caliburn G Startset – 2ML – Rood, Uwell Caliburn G Startset – 2ML – Roze Goud, Uwell Caliburn G Startset – 2ML – Zwart

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?