Uwell Caliburn AK2 Pod Startset - 2ML

Pod e-sigaret van het merk Uwell. De elektrische sigaret heeft een ingebouwde batterij van 520mAh. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Je vindt dit artikel in:

 23,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.2 / 10.
 • Beschrijving

  Uwell Caliburn AK2 Pod Startset

  De Caliburn AK2 is een pod systeem e-sigaret van Uwell. De e-sigaret heeft een vierkante vorm.

  De batterij is intern verwerkt en heeft 520mAh capaciteit. Voor het opladen van de batterij kan er gebruik worden gemaakt van een USB-C kabel. In 35 minuten is de batterij 90% opgeladen.

  De e-sigaret vuurt op een constant wattage van 15W, deze is dus niet aan te passen door de gebruiker zelf.

  Uwell Caliburn A2 pods

  De Uwell Caliburn AK2 e-sigaret werkt in combinatie met de A2 pods. De coil is intern verwerkt in de pod en is dus niet los te vervangen. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt dient de gehele pod vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

  Bijvullen van de e-liquid kan via de bovenzijde van de pod. Het mondstuk van de pod kan worden verwijderd, vervolgens wordt het vloeistof reservoir zichtbaar. De pod kan worden gevuld met 2ml e-liquid.

  Bij aankoop van de startset worden er twee pods meegeleverd.

 • Extra informatie

  Optie

  Uwell Caliburn AK2 Pod Startset – 2ML – Classic Black, Uwell Caliburn AK2 Pod Startset – 2ML – Graphite Grey, Uwell Caliburn AK2 Pod Startset – 2ML – Neon Orange, Uwell Caliburn AK2 Pod Startset – 2ML – Turquoise Blue

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?