Subohm dampen

E-sigaret startersets van alle merken.
Diverse boxmod's van alle merken.
Meer dan 700 smaken uit voorraad geleverd.

Sub ohmen bij Mod’s

Sub ohm dampen: als de weerstand lager is dan 1 Ohm ( < 1 Ω ) spreken we van Subohmen.
Bij sub ohm dampen is stroom ( Ampère ) hoger door de lagere weerstand. Juist omdat de stroom ( Ampère ) hoger is hebben we een meer geschikte batterij nodig.
Een Subohm weerstand (dus lager dan 1 Ohm) kun en mag je nooit en te nimmer op een gewone batterij draaien.

De term is van toepassing als er met weerstanden onder de 1,0 Ohm wordt gewerkt. De beste uitleg die ik kan bedenken is dat u zich moet voorstellen dat er water uit een tuinslang stroomt, waarbij men het gaatje verkleint met uw duim. Zo wordt het water er met druk uitgespoten. Zo ongeveer werkt het subohm dampen. De weerstand wordt verkleind en de druk wordt zo vergroot. Bij een kant en klare set is dit ongevaarlijk en zal veel damp afgeven. Gebruik de sets alleen met onderdelen die hiervoor bestemd zijn. Bij vragen neem eerst contact met ons op.

Ga niet experimenteren door onkundig te wisselen van onderdelen als u niet weet wat u doet.
Wij willen net als u, dat het dampen een fijne en veilige hobby is, en een goed alternatief voor uw gewone sigaret.

Zorg dat mod, boxmod of ander device altijd ingesteld is op minstens 20 Watt, of hoger. Voor bijvoorbeeld een 0,5 Ohm weerstand hebben we een wattage nodig van ongeveer 20 tot 35 Watt.

Gebruikt u mods waarbij u zelf de batterijen kunt verwisselen, maak dan alleen gebruik van high drain batterijen die kortstondig hoge stroom kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld Sony Konion VTC4 of VTC5 en Efest Purple IMR High drain. Deze batterijen kunnen het makkelijk aan. Uiteraard zijn de boxmods met een ingebouwde batterij die wij aanbieden ook geschikt.

Men moet rekening houden met de veiligheidsaspecten en batterij specificaties die subohm dampen vereisen. Sub ohmen kent een aantal “gevaren”, of ongewenste instellingen die gevaarlijk zouden kunnen zijn. Zaken die voor veel beginnende dampers minder snel voor de hand liggen, dus informeer jezelf goed eer je eraan begint.
Deze verdampers zijn overal verkrijgbaar en vanaf de meeste leveranciers zijn de adviezen c.q. waarschuwingen minimaal. Met een 0,5 Ohm weerstand zit je namelijk niet zo heel erg ver van een kortsluiting.

Wij verkopen diverse mods die geschikt zijn voor Subohmen. Lees daarom goed de beschrijving van het gewenste artikel door om ongelukken te voorkomen. Als u niet weet wat u doet en geen ervaring of kennis in subohmen heeft, koop dan alleen een kant en klare set, en gebruik deze set alleen in combinatie met meegeleverde artikelen.

Bij vragen neem contact op met onze klantenservice en ga niet zelf experimenteren. Of anders leest u onze hulppagina over ”welke e-sigaret moet ik kopen”.

Goed ingestelde apparatuur en gebruik van de juiste subohm clearomizers en coils leveren geen gevaar op, maar wel grote dikke dampwolken.

Wilt u toch liever geen subohm set gebruiken kies dan uw e-sigaret uit ons MTL aanbod.

Uiteraard kunt u ook eerst andere relevante e-sigaret onderwerpen lezen onder damp-informatie

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Resultaat 1–32 van de 45 resultaten wordt getoond

Bedrijfsgegevens

EA-Sigaret
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
Winkelmand
Logo-afterpay-checkout_L
e-sigaret-keurmerk
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 2292 reviews.