E-sigaret kopen? Altijd goedkoop | Gratis verzending va €50,-

Sub-Ohm geschikte mod

Veilig Sub-ohm dampen, niet voor beginners

De laatste tijd zien we sub ohm clearomizers en mods met een hoog instelbaar wattage komen, bereikbaar voor het grote publiek. Kennis van het zelf wikkelen van coils is niet nodig omdat deze worden meegeleverd in de meeste gevallen. Voor de beginnende damper vind ik deze clearomizers niet geschikt als zij zich niet bewust zijn van het fenomeen sub ohm dampen. En dan met name van vereiste hardware, veiligheid en de toegepaste elektrotechniek in de e-smoker of mod.

Sub Ohmen bij Mods

Je moet rekening houden met de veiligheidsaspecten en batterij specificaties die sub ohm dampen vereisen. Sub ohm dampen kent een aantal “gevaren”, of ongewenste instellingen die gevaarlijk zouden kunnen zijn. Zaken die voor veel beginnende dampers minder snel voor de hand liggen, dus informeer jezelf goed eer je eraan begint.
Deze verdampers zijn overal verkrijgbaar en vanaf de meeste leveranciers zijn de adviezen c.q. waarschuwingen minimaal. Met een 0,5 Ohm weerstand zit je namelijk niet zo heel erg ver van een kortsluiting vandaan. Wij verkopen veel mods geschikt voor Sub Ohmen. Lees daarom goed de beschrijving van het gewenste artikel door om ongelukken te voorkomen.

Hoe moet je Sub-Ohmen

Sub ohm dampen vereist kennis, en geschikte hardware. Persoonlijk doen zelfs wij wel aan sub ohm dampen, maar we weten dan ook wel waar we mee bezig zijn.
hieronder in grote lijnen aangegeven waar je mee te maken krijgt als je gaat sub ohm dampen.

Sub ohm dampen high drain batterijen

Zaken om rekening mee te houden bij sub ohm dampen:
We spreken van sub ohm dampen als de weerstand lager is dan 1 Ohm ( < 1 Ω ).
Bij sub ohm dampen zal de stroom ( Ampère ) hoger zijn door de lagere weerstand.
Omdat de stroom ( Ampère ) hoger is hebben we een geschikte batterij nodig.

Geschikte batterijen zijn high drain batterijen die kortstondig hoge stroom kunnen leveren. Denk aan bijvoorbeeld de LG INR HG2, de Sony Konion VTC4 of VTC5 en Efest Purple IMR High drain. Deze batterijen kunnen het makkelijk aan. Ook de boxmods met een ingebouwde batterij die wij aanbieden zijn geschikt.

Een subohm clearomizer kun je niet op elke batterij schroeven. Zeker niet op een eGo batterij.
Gebruik een mechanische of geregelde device (mod) met geschikte batterij die met deze lage weerstanden overweg kan.
Voor bijvoorbeeld een 0,5 Ohm weerstand hebben we een wattage nodig van ongeveer 20 tot 35 Watt.

Je kunt er van uitgaan dat bij onze gekozen combinaties rekening is gehouden met de nodige veiligheidsvoorzieningen. Er is dan eigenlijk geen sprake meer van enig gevaar. Wel van een hoop damp.

Subohmen en nicotine

Je kunt met sub ohm dampen qua nicotinegehalte rustig 1 à 2 stappen omlaag gaan. Gebruik je hetzelfde nicotinegehalte waarmee je met je “gewone” clearomizer dampt, kan het wel eens hoesten worden.

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 2894 reviews.

Welkom bij EA-Sigaret

Ook wij moeten aan de wet voldoen. De getoonde producten op onze website zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer uw leeftijd.