Sub Ohm Clearomizer kopen

Een Clearomizer om te Subohmen.

Om een clearomizer te kopen die geschikt is om mee te sub ohmen, heeft u een clearomizer of atomizer nodig die met coils werkt waarvan de weerstan lager is dan 1 Ohm. Dit is zeker niet geschikt om met elke batterij of e-sigaret te kunnen doen. Om ongelukken te voorkomen verwijs ik u eerst door naar de uitleg over SUB-OHMEN, alvorens meer uitleg te geven over de clearomizers die u hiervoor kunt gebruiken.

Meestal wordt door ervaren dampers gewerkt met atomizers die in het DIY SEGMENT zitten, waarbij u dus zelf, met bv kanthal, nickel of ander draad de coil moet wicken. Met behulp van een weerstandsmeter meet u nadien de weerstand. Is de weerstand minder dan 1 Ohm, heeft u een Sub-Ohm coil gemaakt.

Natuurlijk en gelukkig maar, zijn er van diverse merken coils te koop die u kant en klaar in uw clearomizer kunt draaien om op deze manier veilig en probleemloos uw clearomizer kunt gebruiken.

LET OP: gebruik bij het subohmen altijd een device dat hiervoor geschikt is, en draai niet zomaar een zeer lage weerstand op uw gewone ego batterij!! Werk met hoog Wattage of Voltage instelbare mods of batterijen (high drain).

Een van de eerste en meest bekende clearomizers om te subohmen is de Aspire Atlantis clearomizer, op de voet gevolgd door de eGo ONE van Joyetech. Deze topmerken hebben vrij snel een product neergezet die nu nog steeds vrijwel onovertroffen zijn op het gebied van de SUB weerstanden. Wel op de voet gevolgd door Eleaf (de Melo en de Lemo tank)

Helaas hebben de meeste clearomizers die geschikt zijn voor Subohm dampen een vrij grote tankinhoud die meer dan 2 ml is, en daardoor niet in Nederland en rond augustus in heel Europa verkocht mogen worden, maar wij zijn ervan verzekerd dat er weldra meer clearomizers verschijnen die kant en klaar geschikt zijn voor subohmen en de dikke daaruit voortvloeiende dampwolken.

Wilt u nog weten wat de meest verkochte e-liquids zijn? Kijk dan hier

 

 

Bedrijfsgegevens

EA-Sigaret
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
Winkelmand
Logo-afterpay-checkout_L
e-sigaret-keurmerk
GDPR
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1993 reviews.