Stoppen met roken door e-sigaret

Stoppen met roken

De e-sigaret als hulpmiddel bij het stoppen met roken.

Het lijkt voor veel mensen een onmogelijke opgave. Die ene lastige en slechte ongezonde gewoonte van het roken. En door de nicotine is het ook nog eens hartstikke verslavend. De e-sigaret is dan eigenlijk ook geen ultiem middel om te stoppen met roken. Het houdt namelijk de verslaving van nicotine wel in stand, omdat veel mensen overstappen van de gewone sigaret naar de e-sigaret, en dan een nicotine product blijven gebruiken. Als u echt wilt stoppen met roken staan HIER ook tips om te proberen.

Is de e-sigaret slecht om te stoppen met roken?

Zoals vermeld houdt de e-sigaret de verslaving van nicotine wel in stand. En natuurlijk is het beter om helemaal te stoppen, maar juist doordat de drang naar deze gewoonte zo sterk is valt dat niet mee. En dan is de e-sigaret wel een goed middel om in elk geval alle andere gevaarlijke en kankerverwekkende stoffen uit de gewone sigaret te weren. Immers is het bewezen dat u van sigaretten roken dood gaat. Roken is dodelijk. Dampen van een e-sigaret is niet dodelijk.

Natuurlijk zijn er volop tegenstanders van de e-sigaret die beweren dat dampen ook slecht is. Maar tot op heden staat nog niet bewezen vast dat e-sigaret gebruik schadelijk is voor gezondheid. Wat wel bewezen vast staat is dat roken van gewone sigaretten dodelijk en kankerverwekkend is. U kunt natuurlijk wachten tot er ooit misschien een onderzoek komt dat aantoont dat er toch 1 of misschien wel 2 schadelijke stoffen in de e-sigaret voorkomen, maar in uw gewone sigaret zitten er 4000, waarvan er meer dan 400 kankerverwekkend zijn.

Effectief stoppen met nicotine

Daarom is de e-sigaret wel degelijk een goed alternatief om te stoppen met roken. Ook kunt u door middel van een e-sigaret uw nicotine verslaving afbouwen door kleinere dosis te nemen of het nicotine percentage te verlagen. Zo bouwt u uw nicotine behoefte af en laat u uw lichaam langzaam wennen aan een steeds lager wordende dosis.

Wij hebben ook een onderzoekje gedaan naar het stoppen met roken, onder onze klanten, en de resultaten liegen er niet om. De meeste mensen hebben hun sigaretten drastisch weten te verlagen door de e-sigaret te gebruiken naast het roken. Zo hebben een grote groep mensen hun dagelijkse sigaretten tot onder de 10 stuks per dag weten te krijgen. Een hele prestatie natuurlijk. Een nog grotere groep gebruikt dagelijks minder dan 5 en zelfs helemaal geen gewone sigaret meer en dat na talloze mislukte pogingen om te stoppen met roken. Hieruit blijkt dat de e-sigaret wel degelijk een zeer effectief product is om te stoppen met roken.

In ieder geval, we hopen dat u wat met deze informatie kunt, en uiteraard staat het iedereen vrij om dat te doen waarbij u zichzelf het prettigst voelt. En als u toch wilt roken, gebruik dan de e-sigaret omdat in elk geval niet dodelijk of kankerverwekkend is.

Uitslag onderzoek omtrent de e-sigaret en het gebruik ervan

 

 

Bedrijfsgegevens

EA-Selling
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Nieuws

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1205 reviews.

error: Content is protected !!