Vaporesso e sigaret

Vaporesso e sigaret of MOD’s
Vaporesso heeft een divers aanbod voor zowel beginnende dampers, mensen die al iets langer dampen en voor de gevorderde dampers. Eigenlijk heeft Vaporesso dus voor iedereen wel een elektrische sigaret of model dat past bij hem of haar. Voor het gebruik van uw vape is er nog wel e liquid nodig. Dit is de vloeistof die verdampt. E liquid is verkrijgbaar met of zonder nicotine.

Vanwege de wetgeving kunnen we u niet meer melden dan een summiere opsomming van de inhoud en in het kader van het warenwetsbesluit algemene productveiligheid de technische specificaties welke nodig zijn voor een veilig gebruik ter bescherming van de consument. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Resultaat 1–15 van de 25 resultaten wordt getoond

Vaporesso e sigaret kopen?

Bij EA-sigaret verkopen we alle e sigaret startsets van Vaporesso. Dit zijn complete startersets inclusief een batterij, clearomizer/tank, coil(s) en een oplaadkabel. Het enige wat u nog hoeft aan te schaffen is een e liquid smaak naar keuze, hierbij kan u ook zelf het nicotinelevel bepalen.

De e sigaretten van Vaporesso zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde dampers. Dit komt door de verschillende varianten startsets die het bedrijf heeft geproduceerd.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4202 reviews.