SMOK e sigaret

Smok e sigaret kopen? Smok richt zich met de mod’s en boxmod’s meer op de ervaren dampers, maar ze hebben zeer ook geschikte producten die ook door nieuwkomers en overstappers gekocht kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de pod model e sigaretten van SMOK.  Bekijk onze SMOK modellen en bij twijfel of vragen neem dan contact met ons op. Beter vooraf vragen dan achteraf klagen. U heeft nog wel e liquid nodig om te beginnen met dampen.

Vanwege de wetgeving kunnen we u niet meer melden dan een summiere opsomming van de inhoud en in het kader van het warenwetsbesluit algemene productveiligheid de technische specificaties welke nodig zijn voor een veilig gebruik ter bescherming van de consument.

Toont alle 13 resultaten

SMOK e sigaret kopen?

Bij EA-sigaret koopt u alle complete e sigaret startsets van SMOK. Naast de standaard startsets heeft SMOK ook uitgebreide e sigaretten die geschikt zijn voor de meer ervaren damper. Iedere startset wordt geleverd met een complete e sigaret. Dit houdt in; een batterij, clearomizer, extra coil(s) en een oplaadkabel. Het enige wat u nog dient aan te schaffen is een e liquid smaak naar keuze. Hierbij kan u ook zelf de beslissing nemen of u kiest voor een e-liquid met of zonder nicotine.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4240 reviews.