Justfog Q16 starterset

28,95

Justfog Q16 E-sigaret is een complete MTL starterset. Eenvoudig in gebruik en geschikt voor elk soort gebruiker.

  • Roze
  • Zilver
  • Zwart
Wissen

Beschrijving

Justfog Q16 starterset

Justfog Q16 e-sigaret kopen? De Justfog Q16 starterset bestaat uit een J-Easy batterij van 900 mAh en een Q16 cleaqromizer. De batterij van deze set heeft een instelbaar voltage tussen de 3.4 en 4.8V. De Justfog Q16 clearomizer wordt vanaf de onderkant gevuld. De Justfog starterset Q16 is een eenvoudig te bedienen elektrische sigaret en zeer geschikt om als eerste e-sigaret te kopen.

Zowel voor zware rokers maar ook voor lichte rokers die over willen stappen naar elektrisch roken is deze starterset een passende oplossing. Het instellen gaat ook eenvoudig, met de plus en de min knop kan gekozen worden om meer of minder damp af te geven. Deze e-sigaret is een van de goedkoopste instapsets in de markt.

Vullen:
Draai de clearomizer van de batterij. Daarna draait u de onderkant eraf. U ziet dan 2 sleufjes aan de zijkanten, naast het middelste gaatje. Giet de e-liquid in één van beide sleufjes, langs het midden. Daarna draait u de clearomizer weer dicht en schroeft deze weer terug op de batterij.

Let er wel op dat bij een nieuw ontvangen set nog geen coil in de clearomizer zit. Deze moet u er wel eerst even in draaien.

Opladen:
Indien uw Justfog Q16 e-sigaret leeg is kunt u deze weer opladen met de meegeleverde kabel. Na ongeveer 3 uur laden is de batterij weer opgeladen en klaar voor gebruik.

Let op: Als u uw batterij van de lader afhaalt, kan het zijn dat de Justfog Q16 set uit staat. Opnieuw even 5x klikken binnen 2 seconden om weer te activeren.

Let op: Bij ontvangst staat de batterij gedeactiveerd. Eerst even binnen 2 seconden 5x het knopje indrukken zodat de batterij geactiveerd is. Bij ontvangst van de set moet er wel eerst een coil in de clearomizer gedraaid worden. Opladen kan met de meegeleverde USB kabel, en na ongeveer 2 uur opladen is de batterij weer vol.

Clearomizer: Justfog Q16 clearomizer
Coils: 14/16 serie coils
Batterij: justfog-j-easy-9-vv-batterij

Inhoud set:
1x Q16 clearomizer 2ML Ø 16mm met Airflow control
1x J-Easy 9 VV batterij
2x 1.6Ω 100% organic cotton coil
1x USB oplaadkabel
1x handleiding

Technische gegevens Q16 voor veilig gebruik:
Tankinhoud: 2ML
Materiaal: verchroomd messing met pyrex glas
Aansluiting: 510
Weerstand coil: 1.6Ω
Voltage: 3,4 – 4,4V
Wattage 6-12Watt
Lengte: 62mm
Diameter: 16mm
Vullen: onderkant clearomizer

Technische gegevens batterij voor veilig gebruik:

Cappaciteit: 900mAh
Aansluiting: 510
Laadsysteem: Passthrough
Verwisselbare voltage 3.4V ~ 4.8V

Extra informatie

Gewicht 999 kg
Kleur

Roze, Zilver, Zwart

Merk

Justfog

Type E-sigaret

Vape pen

Type product

Startsets

Inhalatiemethode

Mouth-to-Lung (MTL)

Andere suggesties…