Justfog e-sigaret

Justfog is een e sigaret fabrikant uit Korea. Naast losse onderdelen maakt het merk ook complete e sigaret startsets. De Justfog startsets zijn compleet met batterij, clearomizer of pod en coils geleverd. Het enige wat u nog dient aan te schaffen is een e liquid smaak en nicotinegehalte naar keuze.

De Justfog e sigaretten zijn enkel bedoeld om MTL te dampen. Dit betekent mouth-to-lung, dus eerst komt de damp in de mond en vervolgens pas in de longen.

Met de filters aan de linkerkant van de pagina kan u filteren op uw voorkeuren. Zit er een geschikte Justfog elektrische sigaret bij voor u?

Toont alle 9 resultaten

Waarom een Justfog e sigaret?

+ Lees meer
  1. Een e-sigaret Justfog is relatief eenvoudig in gebruik.
  2. Het gebruik van een Justfog e-sigaret komt vrij dicht in de buurt van gewoon roken.
  3. Justfog heeft goede en goedkope basis startsets die in elk budget passen.
  4. De clearomizers en coils zijn voorzien van organisch katoen. Dit zorgt voor een zuivere smaak van de e liquid.
  5. Doordat de modellen gericht zijn op lagere wattagestanden (MTL) zijn de goedkope/basis liquids met een lager VG gehalte perfect voor Justfog.

Bent u op zoek naar een betrouwbare MTL e-smoker bent u op de juiste pagina beland. Denk er wel aan dat u bij alle Justfog e-sigaretten ook e liquid nodig heeft.

Direct Justfog e sigaret onderdelen mee bestellen?

Uiteraard hebben we ook de benodigde onderdelen voor Justfog. Gebruik alleen de aanbevolen onderdelen:

Vanwege de wetgeving kunnen we u niet meer melden dan een summiere opsomming. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4240 reviews.