E-sigaret starterset

e-smoker starterset kopen online

Een e-sigaret starterset of e-smoker starterset kopen? De e-smoker is hét alternatief voor ”gewoon” roken. Een e-smoker starterset is dan ook de beste oplossing om definitief te stoppen met reguliere tabak. Deze bevat alles om direct van start te kunnen gaan. (behalve de e-liquid. Vergeet dus niet om dit ook mee te bestellen zodat u uw e-smoker ook gebruiken kunt.)

E-smoker starterset

Hieronder vindt u de e-smokers van al onze merken, en ook op soort of type e-sigaret gesorteerd. Kort door de bocht zijn er ”slechts” twee soorten:

  1. MTL – zoals een gewone sigaret gerookt wordt – lage wattage’s
  2. DL – Direct naar de longen- hogere wattage’s

Bovenin de blauwe navigatiebalk en onderin staat alles ook per soort of type e-smoker gesorteerd. (meer info voor uw juiste e-sigaret kopen vindt u onderaan de homepage)

Direct de beste starterset kopen

Verder staat in elke rubriek onder elk getoonde e-smoker ook een korte omschrijving vermeld. Kijk niet alleen naar de plaatjes maar lees ook de beschrijving. Dit kan helpen een miskoop te voorkomen. Het is in uw en ons voordeel om direct de juiste e-sigaret te kopen. Twijfelt u? Neem gerust contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.

Bent u helemaal nieuw op dampgebied, kies dan uw toekomstige e-smoker uit de rubriek ”MTL”. Dan bent u verzekerd van een e-sigaret welke u veilig kunt gebruiken.