Startersets

E-smoker is een moderne naam voor een elektrische smoker en is bedoeld als alternatieve manier van traditioneel roken. Een e smoker wordt gebruikt om ‘gewone’ sigaretten te vervangen en op deze pagina vindt u alle startersets van alle bekende merken. Deze bevatten alles om direct van start te kunnen gaan. Behalve dan e liquid! Vergeet niet deze mee te bestellen…

Maak gebruik van de opties hiernaast om het aanbod te filteren…

Resultaat 1–15 van de 198 resultaten wordt getoond

E smoker startersets

Bovenin de blauwe navigatiebalk staan alle e smokers ook per soort of type gesorteerd. Meer informatie voor de juiste e-sigaret kopen voor u, vindt u onderaan de homepage.Heel kort door de bocht zijn er slechts twee soorten:

MTL startersets. Zoals u ook een gewone sigaret rookt, dus via uw mond naar de longen;
DL e-smokers. Rechtstreeks naar de longen (zware rokers).

+ Lees meer

Direct de beste starterset kopen

Verder staat in elke rubriek onder elk getoonde afbeelding ook een korte omschrijving vermeld. Kijk niet alleen naar plaatjes, maar lees ook de beschrijving. Dit kan helpen een miskoop te voorkomen. Het is zowel in uw als ook ons belang om direct de juiste e smoker te kopen.

Neem bij twijfel contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3450 reviews.