E sigaret startset

E sigaret is een andere naam voor een elektrische sigaret / e-smoker. Een e-sigaret is enkel bedoeld voor personen die hun nicotineverslaving willen afbouwen. Met een e-sigaret starterset kan u vrijwel direct beginnen met dampen, het enige wat hierbij nog aangeschaft moet worden is een e liquid smaak naar keuze. Hierbij heeft u ook de keuze om een gewenst nicotinegehalte te kiezen, er zijn tevens ook e-liquids zonder nicotine.

Op deze pagina vindt u alle e-sigaret merken die wij aanbieden bij EA-sigaret. Iedere startset is goedgekeurd en toegelaten om verkocht te worden op de Nederlandse e-sigaret markt.

Resultaat 1–15 van de 168 resultaten wordt getoond

E-sigaret startset kopen?

Bovenin de blauwe navigatiebalk staan alle e smokers ook per soort of type gesorteerd. Meer informatie voor de juiste e-sigaret kopen voor u, vindt u onderaan de homepage. Kort gezegd zijn er twee soorten e sigaretten:

MTL startersets. Zoals u ook een gewone sigaret rookt, dus via uw mond naar de longen;
DL e-smokers. Rechtstreeks naar de longen.

+ Lees meer

Elektrische sigaret kopen bij EA-sigaret?

Het is verstandig om de beschrijving van de e sigaretten goed door te lezen. Hierin staat namelijk alle informatie over de startset duidelijk uitgelegd. Helaas is het niet toegestaan om foto's van onze elektrische sigaretten te tonen.

Mocht u vragen hebben of een twijfel ervaren bij het kiezen van de juiste e sigaret? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4244 reviews.