SMOK Solus 2 Startset

Pod e-sigaret van het merk SMOK. De e-sigaret heeft een interne batterij van 700mAh en kan worden gebruikt in combinatie met de gelijknamige Solus 2 pods.

Je vindt dit artikel in:

 13,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.2 / 10.
 • Beschrijving

  SMOK Solus 2 startset

  De Solus 2 is een pod e-sigaret met interne batterij van 700mAh. De batterij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel.

  De pod kan op twee manieren in de e-sigaret worden geplaatst. Hierdoor kan de gebruiker zelf zijn airflow bepalen, de pod is dus geschikt voor zowel DTL als MTL dampen afhankelijk van de manier waarop de pod is geplaatst.

  De e-sigaret heeft een maximale output van 15W en beschikt over alle batterij beveiligingen.

  SMOK Solus 2 pods

  De SMOK Solus 2 werkt in combinatie met de gelijknamige Solus 2 pods.

  De pods hebben een interne mesh coil met 0.9Ohm weerstand. De coil is niet los van de pod te vervangen. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt dient de gehele pod vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

  De Solus 2 pods kunnen worden gevuld met maximaal 2ml e-liquid. De e-liquid kan via de zijkant van de pod worden bijgevuld.

  Bij aankoop van de startset wordt er één pod meegeleverd.

 • Extra informatie

  Optie

  SMOK Solus 2 Startset – 2ML – Black, SMOK Solus 2 Startset – 2ML – Grey, SMOK Solus 2 Startset – 2ML – Lake Blue, SMOK Solus 2 Startset – 2ML – Mocha Gold, SMOK Solus 2 Startset – 2ML – Ocean Green, SMOK Solus 2 Startset – 2ML – Silver

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?