SMOK Nord X Startset

Je vindt dit artikel in:

 39,99

Dit product is momenteel niet op voorraad.

 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Nord X Startset – SMOK

  SMOK heeft de Nord-serie uitgebreid met de Nord X, een tri-proof pod-systeem met een ingebouwde 1.500 mAh-batterij die tot 60 watt vermogen kan leveren. De twee meegeleverde pods, uitgerust met respectievelijk een RPM 2 Mesh 0.16Ω-coil en een RPM Mesh 0.4Ω-coil, kunnen maximaal 2 ml e-vloeistof bevatten.

  De Nord X van SMOK is een IP67-geclassificeerde apparaat dat daarmee bestand is tegen onderdompeling in water tussen 15 cm en 1 meter gedurende 30 minuten. En dit pod-systeem is tevens stofdicht (IP67) om te voorkomen dat stof binnendringt en schokbestendig om schade bij vallen te voorkomen!

  De SMOK Nord X startset is verkrijgbaar in acht kleuren: Black Cobra, White Cobra, 7-Color Cobra, 7-Color Spray, Fluid Blue, Fluid 7-Color, Fluid Red en Fluid Gold.

  Over SMOK

  SMOK, opgericht in 2010, is een merk van Shenzhen IVPS Technology, dat zich richt op onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische sigaretten. Inmiddels gebruiken meer dan 80 miljoen consumenten de producten.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?