Smok Nord POD starterset 1100mAh

De SMOK Nord Pod wordt geleverd met een inhoud van 2 ml en een 1100mAh batterij

Je vindt dit artikel in:

 29,95 31,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Smok Nord POD starterset

  Zoekt u een kleine handige e-sigaret om mee te nemen? Dan kunt u de Smok Nord e-sigaret kopen.

  Productgegevens

  De SMOK Nord Pod Starter kit wordt geleverd met een iets groter formaat als de Novo. Een ingebouwde batterij van 1100 mAh, wat zorgt voor een langere vaping-tijd. De SMOK Nord heeft ook een verbetering ondergaan in het mondstuk. Met een lipcurve erop dat perfect bij je mond past en een betere gebruikerservaring biedt. Bovendien heeft het een toegevoegde vuurknop.

  De SMOK Nord Pod wordt geleverd met een inhoud van 2 ml met eenvoudig kantvulsysteem. De starterset van de Smok Nord  bevat twee coils: Nord 0.6ohm mesh coil en 1.4ohm reguliere coil. De 0,6 ohm regular is ontworpen voor subohm vapen voor snellere verwarming. En de 1,4 ohm reguliere spoel is ontworpen voor MTL-vapen. Er zijn ook 0,8 Ohm Mesh coils voor MTL vapen voor de SMOK NORD kit.

  U kunt de coils van de navulbare POD’s vervangen of een nieuwe POD gebruiken. Elke nieuwe POD wordt met 2 coils geleverd.

  Link naar de coils voor de Smok Nord

  Link naar de varvangbare POD van de Smok Nord

 • Extra informatie

  Gewicht 999 kg
  Kleur

  Blauw / Bruin Resin, Blauw / Zwart Resin, Geel / Paars Resin, Goud, Groen, Rainbow, Rood, Rood / Geel Resin, Zwart, Zwart-Wit Resin

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?