RELX - Infinity Batterij

Je vindt dit artikel in:

 19,95

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.0 / 10.
 • Beschrijving

  Infinity batterij – RELX

  De RELX Infinity is zeker niet zomaar een nieuw pod-systeem. Met z’n slanke vormgeving, luxe materialen (aluminium) en fraaie afwerking is het een ideale opstap voor beginnende gebruikers om makkelijk van tabak naar dampen te gaan. Het apparaat is klein en licht van gewicht, de pod’s zijn volkomen lekvrij en het geheel is dus heel eenvoudig overal mee naartoe te nemen.

  Deze e-sigaret is voorzien van een ingebouwde batterij met een capaciteit van 380mAh die kan worden opgeladen met behulp van het meegeleverde USB type-C-kabeltje. Leuk detail: als je een pod (goed) in het apparaat plaatst, trilt de batterij even kort ter bevestiging!

  De RELX Infinity is de iets luxere en daardoor ook duurdere broertje van de RELX Essential en is beschikbaar in zwart en zilver.

  Pod’s & smaken
  De Essential maakt gebruik van de apart aan te schaffen, gevulde 2 ml RELX POD Pro pod’s. Deze zijn niet-navulbaar en de liquid heeft een samenstelling van 40% PG / 60% VG met 18 mg nicotinezout. Beschikbaar in vijf verschillende smaken: Classic Tobacco (tabak), Menthol Plus (menthol), Tangy Purple (druif), Fresh Red (watermeloen) en Dark Sparkle (cola).

  Let op: er worden geen pod’s meegeleverd bij deze startset.

  Over RELX
  RELX is een snelgroeiend bedrijf met als kernactiviteit onderzoek en ontwikkeling op het gebied van e-sigaretten, productontwerp en verkoop. RELX richt zich op productkwaliteit en maakt nu technologische innovatie en design dampen toegankelijk voor bestaande volwassen rokers over de hele wereld.

 • Extra informatie

  Color

  ,

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?