POD e-sigaret

Een POD is een soort hybride e-sigaret. Dit soort elektrische sigaret werkt met vervangbare cartridges, maar kunnen ook worden nagevuld met e-liquid. In de cartridge, ook wel POD genoemd, zit een coil, en pas na een aantal keren vullen kunt u de gehele POD vervangen.

Als u minder dan 10 sigaretten per dag rookt, is een POD e-sigaret een zeer geschikt model om over te stappen naar elektrisch roken. Meer informatie vindt u ook op onze homepage, onder het kopje Welke e-sigaret kiezen.

POD systemen zijn eenvoudig in gebruik en derhalve ook geschikt als eerste elektrische sigaret. De POD systemen worden daar door zowel nieuwkomers als ook meer ervaren dampers gebruikt, juist omdat ze vaak klein en makkelijk mee te nemen zijn (de pod e-sigaretten, niet de dampers zelf).

Daar waar de ruimte of mogelijkheid ontbreekt om een groot apparaat mee te nemen, wordt dan gekozen voor een kleiner handzamer model, zoals een POD e-sigaret. Denk dan bijvoorbeeld aan onderweg in uw auto, of op visite, vakantie, concerten en dergelijke.

Let op: Opladen met een 1 Ampere stekker, of gebruik uw PC.

Toont alle 39 resultaten