Nicotine Salt

Nicotine Salt e-liquids.

Wat is nicotine salt (NIC SALT) ? Hoe gebruik ik het? is nicotine zout beter dan gewone nicotine? Deze vragen horen we steeds vaker voorbij komen. EA-Sigaret geeft antwoord op deze vragen.

Nicotine Salt uitgelegd

Nicotinezout (Nicotine Salt) is de natuurlijke staat van nicotine in het tabaksblad. Het zijn verbindingen bestaande uit vrije base nicotine gebonden aan een of meer organische bestanddelen. Uiteraard bestaat nicotine niet alleen in het tabaksblad. Het is verbonden door een waterstofbinding of andere inter-moleculaire kracht aan organische moleculen op de tabaksbladeren. Nicotine Salt is zachter dan ”gewone” nicotine en kan bijwerkingen of irritatie en bijten verminderen.

Standaard vrije base nicotine is een enkele molecule, terwijl nicotinezouten complexen zijn. Nicotinezout is veel beter geschikt voor verdamping vanwege de preferentiële inhalatie-eigenschappen. Nicotinezouten bieden ook een manier om het nicotinemolecuul te stabiliseren. Dit verlengt de houdbaarheidsperiode van nicotine, door het minder gevoelig voor oxidatie te maken.

NICOTINEZOUT & OPNAME

Nicotinezouten bezitten een andere pH dan die van nicotine met vrije base. Nic Salts zijn verbonden met een benzoëzuur., een organisch element dat we ook terugvinden in veel fruitsoorten. Sommige nicotinezouten kunnen dichter bij de biologische pH van bepaalde membraanlocaties in de slokdarm en de longen liggen. Daardoor komen de nicotine salts zachter over in de keel. Door bijvoorbeeld nicotine sneller en efficiënter in de bloedbaan te brengen, zal de gebruiker een ervaring hebben die meer lijkt op brandbare sigaretten.

HOE WORDT NIC SALT GEMAAKT? (VERKORTE VERSIE)

Nicotinezouten worden geëxtraheerd uit de tabaksbladeren en vervolgens beide fractioneel gedestilleerd en op een andere manier gechromatografeerd dan standaard nicotine. Het zijn natuurlijke producten geïsoleerd uit tabaksbladeren, en kunnen synthetisch worden gekoppeld.

VOORDELEN VAN NICOTINEZOUT

Wat is het voordeel ten opzichte van reguliere nicotine die in de meeste e-liquids wordt aangetroffen?

1. U krijgt sneller meer nicotine. Over het algemeen lijken nicotinezouten in combinatie met het juiste apparaat sneller nicotine in uw bloed te krijgen. Deze ervaring lijkt meer op de ervaring van gebruikers met brandbare tabak.

2. U hebt geen krachtig apparaat nodig: Nicotine-e-liquids zijn het best met apparaten met een laag wattage (niet-sub-ohm)

3. Nicotinezout E-liquid heeft een langere houdbaarheid: Nicotinezouten zijn stabieler dan vrijebase nicotine, wat betekent dat nicotinezout e-juice langer meegaat zonder dat nicotine wordt afgebroken.

Opgelet: Uw nicotine opname met nic salt e-liquids is te vergelijken met het roken van een gewone sigaret. De nicotine wordt vrijwel direct opgenomen, zo zijn een paar trekjes al voldoende.

WAT ZIJN DE BESTE E-SIGARETTEN VOOR  NICOTINE SALT?

Nicotinezouten e-vloeistof is bedoeld voor gebruik in apparaten met een lager vermogen – er zijn een aantal open systeem- en gesloten systeemapparaten op de markt met nieuwe opties die de hele tijd arriveren. Een mooi voorbeeld waar NIC SALT perfect in kan worden gedampt zijn de POD e-sigaretten

Welke e-liquids zijn er met nicotine salts?

We hebben de Vapr Nic Salt e-liquids, en de Element Ns e-liquids Nic Salts

Bedrijfsgegevens

EA-Sigaret
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
Winkelmand
Logo-afterpay-checkout_L
e-sigaret-keurmerk
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1844 reviews.