E-sigaret kopen? Altijd goedkoop | Gratis verzending va €50,-

Nicotine Salt

Nicotine Salt e-liquids.

Wat is nicotine salt (NIC SALT) ? Hoe gebruik ik het? is nicotine zout beter dan gewone nicotine? Wat is het verschil tussen nicotine zout en gewone nicotine? Waarom wordt er e-liquid gemaakt met nicotine zout? Deze en andere vragen komen steeds vaker voorbij. EA-Sigaret geeft antwoord op deze vragen.

Nicotine Salt uitgelegd

Nicotinezout (Nicotine Salt) is een geheel natuurlijke staat van nicotine dat van origine al in het tabaksblad zit. Het zijn verbindingen bestaande uit vrije base nicotine gebonden aan verschillende organische bestanddelen. Uiteraard bestaat nicotine niet louter en alleen in het tabaksblad. Het is aan of met elkaar verbonden door een waterstofbinding of andere inter-moleculaire kracht aan organische moleculen op de tabaksbladeren. Nicotine Salt is ook veel zachter dan ”gewone” nicotine en kan bijwerkingen of irritatie en bijten drastisch verminderen.

Standaard vrije base nicotine is een enkele molecule, terwijl nicotinezouten uit diverse complexen bestaan. Nicotinezout is veel beter geschikt voor verdamping in elektrische sigaretten vanwege de preferentiële en natuurlijke inhalatie-eigenschappen. Nicotinezouten bieden ook een manier om het nicotinemolecuul te stabiliseren. Dit verlengt de houdbaarheidsperiode van nicotine, door het minder gevoelig voor oxidatie en bederving te maken.

NICOTINEZOUT & OPNAME

Nicotinezouten bezitten niet dezelfde pH waardes dan nicotine met vrije base. Nic Salts zijn, anders dan gewone nicotine, verbonden met een benzoëzuur, een organisch element dat we ook terug vinden in veel fruitsoorten. Sommige nicotinezouten kunnen dichter bij de biologische pH waarde van bepaalde membraanlocaties in de slokdarm en de longen liggen. Daardoor komen de nicotine salts zachter over bij een throathit in de keel. Door de nicotine uit nicotine salts sneller en efficiënter in de bloedbaan te brengen, zal de gebruiker een ervaring hebben die meer lijkt op analoge sigaretten.

HOE WORDT NIC SALT GEMAAKT? (VERKORTE VERSIE)

Nicotinezouten worden getrokken uit tabaksbladeren en daarna fractioneel gedestilleerd en op een andere manier gechromatografeerd dan standaard nicotine. Het zijn natuurlijke producten geïsoleerd uit tabaksbladeren, en kunnen synthetisch worden gekoppeld.

VOORDELEN VAN NICOTINEZOUT

Wat is het voordeel ten opzichte van reguliere nicotine die in de meeste e-liquids wordt aangetroffen?

1. Snellere opname van de nicotine, dus minder vaak hijsen of trekken aan uw e-sigaret. Over het algemeen lijken nicotinezouten in combinatie met het juiste apparaat sneller nicotine in uw bloed te krijgen. Deze ervaring lijkt meer op de ervaring van gebruikers met brandbare tabak.

2. Geen krachtig apparaat nodig: Nicotine-e-liquids zijn uitstekend te gebruiken met apparaten met een laag wattage (niet-sub-ohm)

3. Nicotinezout E-liquid heeft een langere houdbaarheid: Nicotinezouten zijn minder gevoelig voor erosie en/of bederving en stabieler dan vrijebase nicotine. Dat betekent dat nicotinezout e-juice langer meegaat zonder dat nicotine wordt afgebroken.

Opgelet: Uw nicotine opname met nic salt e-liquids is te vergelijken met het roken van een gewone sigaret. De nicotine wordt vrijwel direct opgenomen, waardoor een paar trekjes al voldoende zijn.

Welke e-sigaretten zijn geschikt VOOR  NICOTINE SALT?

Nicotinezouten e-vloeistof is geschikt voor elke elektrische sigaret, maar bedoeld voor gebruik in apparaten met een lager vermogen. Er zijn een aantal open systeem- en gesloten systeemapparaten op de markt waarbij continue nieuwe opties verschijnen. Een perfect voorbeeld waar NIC SALT goed in kan worden gedampt zijn de POD e-sigaretten

Welke e-liquids zijn er met nicotine salts?

We hebben de

element-crema-liquid-nic-salt Element Nic Salt bestaat uit zeer verfijnde smaken in 20 mg nicotine salt
Ausu blue raspberry Zap heeft een creatief ontworpen flesje met zeer aparte smaken. Ook lagere nicotinesalt sterktes.
Donkey Nic Salt e-liquids Donkey Juice kent e-liquids met nicotinesalts in meerdere sterktes.
MYFLO-Strawberry-Lemonade Migo nicotine salt liquids staan bekend om de zeer verfijnde smaken. Leverbaar in 2 sterktes.
FT Quic Nic Flavourtec heeft een gevarieerde lijn welke verkrijgbaar is in 20 mg nicotinesalt.
Edge Nic Salt very Menthol Edge heeft diverse liquids, en ook wat smaakjes welke gemaakt zijn met nicotine salts. Sterkte 18 mg
Tropische vruchten Twee verfrissende smaaklijnen, in lage nicotinesalt sterktes. 3 mg, 6 mg en 12 mg. Een van de lijnen is zelfs een hoge VG lijn
solt-tobacco-nic-salt Solt is een liquid uit de UK, met 2 sterktes. 10 mg en 20 mg nicotinesalts in een goede smaaklijn.
Flavourtec Quic Pod Ry4 Tobacco Flavourtec heeft een voorgevuld POD systeem met nicotine salts. Alle smaken in 2 sterktes leverbaar.
migo POD's Euka Menthol Ook Migo heeft een prefilled POD systeem met zeer goede smaken. Ook leverbaar in 2 sterktes
Hexa-Pod-Raspberry-Frost Hexa is ook voorzien van een voorgevuld cartridge/pod systeem. Alle smaken zijn verkrijgbaar in 2 sterktes.
N-One POD ice mint N-One zijn wegwerp Pods. Eigenlijk een Sisha met nicotinesalt en bedoeld voor eenmalig gebruik. Ongeveer 300 trekjes per POD. Meerdere smaken in 20 mg nicotinesalt

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 2942 reviews.

Welkom bij EA-Sigaret

Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer uw leeftijd.