Nicotine Salt e-liquids

Nicotinezouten worden getrokken uit tabaksbladeren en daarna fractioneel gedestilleerd. Het zijn natuurlijke producten geïsoleerd uit tabaksbladeren, en kunnen synthetisch worden gekoppeld.

Nicotine Salt is veel zachter dan ‘gewone’ nicotine en kan bijwerkingen of irritatie drastisch verminderen. Nicotinezout is veel beter geschikt voor verdamping in elektrische sigaretten.

Nicotinezouten bezitten niet dezelfde pH waardes als ‘gewone’ nicotine. Nic Salts zijn verbonden met een benzoëzuur, een organisch element dat ook in veel fruitsoorten aanwezig is. Doordat de nicotine uit nicotine salts sneller in de bloedbaan terecht komt, zal de gebruiker een ervaring hebben die meer lijkt op analoge sigaretten.

Wat is het voordeel ten opzichte van reguliere nicotine

  1. Snellere opname van de nicotine, dus minder vaak hijsen of trekken aan uw e-sigaret. Deze ervaring lijkt meer op de ervaring van gebruikers met brandbare tabak.
  2. Geen krachtig apparaat nodig: Nicotine-e-liquids zijn uitstekend te gebruiken met apparaten met een laag wattage (niet-sub-ohm)
  3. Nicotinezout E-liquid heeft een langere houdbaarheid: Nicotinezouten zijn minder gevoelig voor erosie en/of bederving.

Welke e-sigaretten zijn geschikt voor Nic Salts?

Nicotinezouten e-vloeistof is geschikt voor elke elektrische sigaret, maar bedoeld voor gebruik in apparaten met een lager vermogen. Er zijn een aantal open systeem- en gesloten systeemapparaten op de markt waarbij continue nieuwe opties verschijnen. Een perfect voorbeeld waar NIC SALT goed in kan worden gedampt zijn de POD e-sigaretten.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 3395 reviews.