MTL dampen

MTL dampen

Dampen zonder Sub Ohmen (MTL)

MTL dampen (mouth to lung)
Het subohmen is zeker niet voor iedereen weggelegd. Veel gehoorde klachten zijn te warm, te heet, opspatten van e-liquid of te heftig. Toch kunnen we ons voorstellend dat mensen hun e-smoker, elektrische sigaret en dampartikelen wat willen uitbreiden of een nieuwe, betere of andere e-sigaret willen kopen. Het kan immers voorkomen dat uw huidige set niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Laten we vooral ook niet vergeten dat de e-sigaret ontworpen en bedacht is om uw huidige rookproduct te vervangen. Wat daarna allemaal gebeurd is met de e-sigaret is puur ontstaan in het heetst van de ontwikkelingen, en daarmee zijn we aan het eigenlijke doel van de e-sigaret voorbij gegaan, en lang niet iedereen zit te wachten op het zoveelste nieuwe product dat op een hoog wattage gebruikt moet worden. Dampen is een alternatief voor roken.

Daarom deze rubriek, mocht u toch een andere e-smoker of elektrische sigaret set willen aanschaffen die probleemloos werkt en waar u veilig mee kunt dampen zonder alle eerder genoemde nadelen of gevolgen kiest u dan uit deze rubriek uw nieuwe e-sigaret.

Het kan voorkomen dat er toch subohm set bij vermeld staat, maar in dat geval zijn er ook coils bij te krijgen die een weerstand van 1,2 ohm of hoger hebben. Kiest u dan deze set met de juiste coils om zo de term subohmen te voorkomen.

Resultaat 1–32 van de 36 resultaten wordt getoond

Bedrijfsgegevens

EA-Selling
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
e-sigaret-keurmerk
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1612 reviews.