MTL dampen

MTL dampen

MTL dampen (mouth to lung)
Het subohmen is zeker niet voor iedereen weggelegd. Veel gehoorde klachten zijn te warm, te heet, opspatten van e-liquid of te heftig. Toch kunnen we ons voorstellend dat mensen hun e-smoker, elektrische sigaret en dampartikelen wat willen uitbreiden of een nieuwe, betere of andere e-sigaret willen kopen. Het kan immers voorkomen dat uw huidige set niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Laten we vooral ook niet vergeten dat de e-sigaret ontworpen en bedacht is om uw huidige rookproduct te vervangen. Wat daarna allemaal gebeurd is met de e-sigaret is puur ontstaan in het heetst van de ontwikkelingen, en daarmee zijn we aan het eigenlijke doel van de e-sigaret voorbij gegaan, en lang niet iedereen zit te wachten op het zoveelste nieuwe product dat op een hoog wattage gebruikt moet worden. Dampen is een alternatief voor roken en MTL is bedoeld voor lage wattage standen.

Mouth to Lung

MTL staat voor mouth to lung, dus de damp via uw mond naar uw longen inhaleren. Direct Lung is direct naar de longen, vergelijkbaar met een waterpijp. MTL dampen lijkt het meest op gewoon roken omdat u ook eerst de sigarettenrook via uw mond inhaleert. De weerstand van coils voor MTL liggen boven 1,0 Ohm.

Daarom deze rubriek, mocht u toch een andere e-smoker of elektrische sigaret set willen aanschaffen die probleemloos werkt en waar u veilig mee kunt dampen zonder alle eerder genoemde nadelen of gevolgen kiest u dan uit deze rubriek uw nieuwe e-sigaret.

Het kan voorkomen dat er toch subohm set bij vermeld staat, maar in dat geval zijn er ook coils bij te krijgen die een weerstand van 1,2 ohm of hoger hebben. Kiest u dan deze set met de juiste coils om zo de term subohmen te voorkomen.

Elektrisch roken voor onervaren dampers

Beginnen met elektrisch roken? Als u wilt overstappen van roken naar dampen zijn er te veel modellen die u NIET moet kiezen. Echter zijn wij van mening dat u recht heeft op een veilige e-sigaret. En dat het onze plicht is om een veilige keuze aan e-sigaret en e-smokers aan te bieden. Ook wij willen net als u ongelukken voorkomen. We helpen u op weg met de juiste soort elektrische sigaret, welke zeer geschikt zijn als instapmodel. Meer informatie of hulp nodig? Kijk dan op welke e-sigaret kopen

Overigens, de nieuwe trend voor het vapen is tegenwoordig een zo klein mogelijke e-sigaret, dus de POD’s zijn zowel voor overstappers van het roken geschikt, maar ook voor de ervaren damper. Ook deze groep ziet steeds meer voordelen van een kleine dappere en goed werkende vape. Kijk hier om direct naar de POD elektrische sigaretten te gaan

Opladen van uw elektrische sigaret: Laad uw e-sigaret altijd op met maximaal 1 Ampere. U kunt een 1 ampere stekker erbij kopen, of uw PC gebruiken. De stekker van uw telefoon is 2 Ampere, en dit gaat wel sneller maar daardoor verkort u de levensduur van de batterij van uw e-sigaret.

Aangezien we geen informatie meer mogen geven hebben we deze categorie toegevoegd, om onervaren dampers toch op een veilige manier op weg te helpen om een e-smoker te kopen. Onderstaande sets zijn voorzien van alle onderdelen die nodig zijn om te kunnen dampen.

Vanwege de wetgeving kunnen we u niet meer melden dan een summiere opsomming van de inhoud en in het kader van het warenwetsbesluit algemene productveilgheid de technische specificaties welke nodig zijn voor een veilig gebruik ter bescherming van de consument. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

E-SIGARETTEN

Resultaat 1–24 van de 48 resultaten wordt getoond