MTL dampen

MTL e-sigaret

MTL staat voor mouth to lung, dus de damp via uw mond naar uw longen inhaleren. MTL dampen lijkt het meest op gewoon roken omdat u ook eerst de sigarettenrook via uw mond inhaleert. De weerstand van coils voor MTL liggen boven 1,0 Ohm.

MTL dampen (mouth to lung)
Het subohmen is zeker niet voor iedereen weggelegd. Veel gehoorde klachten zijn te warm, te heet, opspatten van e-liquid of te heftig. Toch kunnen we ons voorstellend dat mensen hun dampartikelen wat willen uitbreiden of een nieuwe, betere of andere e-sigaret willen kopen. Het kan immers voorkomen dat uw huidige set niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Laten we vooral ook niet vergeten dat de e-sigaret ontworpen en bedacht is om uw huidige tabaksproduct te vervangen. Wat daarna allemaal gebeurd is, is puur ontstaan in het heetst van de ontwikkelingen. Daarmee zijn we aan het eigenlijke doel voorbij gegaan. Dampen is een alternatief voor roken en MTL is bedoeld voor lage wattage standen.

We helpen u op weg met de juiste soort elektrische sigaret, welke zeer geschikt zijn als instapmodel. Meer informatie of hulp nodig? Kijk dan op de rubriek welke e-sigaret kopen onderaan de homepage.

Alle 48 resultaten