Losse box mods

Batterij of losse mod voor uw e-sigaret, beter bekend als losse boxmods. Het kan voorkomen dat uw elektronische sigaret meer vermogen, instellingen of langere levensduur van uw huidige batterij vereist. Terwijl uw clearomizer nog wel voldoet. De capaciteit van de batterij van uw e-sigaret zal afnemen na verloop van tijd, en dit is een normaal verschijnsel. Dan is een losse boxmod een uitkomst. We hebben boxmods van vrijwel alle gerenommeerde merken. Deze mods zijn onderdeel van de starterset zoals aangeboden op onze website. Wilt u toch een complete boxmod kopen? Volg dan de link.

Toont alle 14 resultaten

Box mod kopen?

Bij Millers Juice vindt u een compleet aanbod aan losse box mods. De box mods zijn verkrijgbaar in verschillende varianten van diverse merken.

Een box mod werkt op externe batterijen, deze worden nooit meegeleverd bij aankoop van een mod. Op onze website zijn deze batterijen wel te vinden. Naast de veelgebruikte 18650 batterijen gebruiken sommige mods ook een 18350 of 21700 batterij.

Heeft u vragen over de box mods op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag verder met het maken van een juiste beslissing.

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4240 reviews.