Mod & box mods

Een mod of boxmod kopen. Meer instelmogelijkheden, zoals voltage, wattage en temperatuur. Met een mod of boxmod kunt u het dampen helemaal op uw eigen behoeftes afstellen. Een Mod is complete e-sigaret starterset die wat meer uitgebreid is.

Maak gebruik van de opties hiernaast om het aanbod te filteren…

Resultaat 1–15 van de 70 resultaten wordt getoond

Modification

''Mod'' komt uit het Engels en staat voor ''modification''. Daarmee wordt bedoeld dat men de gebruikerservaringen kan aanpassen. ''Box'' slaat op de vormgeving. Eerder waren het dan ook vierkante kastjes. Tegenwoordig hebben veel gewone e-sigaretten ook al wat instelopties. Daarom worden deze producten ook wel personal vaporizers genoemd in plaats van mod of boxmod.

+ Lees meer

Wilt u ook een mod kopen zonder dat u veel ervaring heeft, kies dan een boxmod of mod uit de categorie eenvoudige boxmod, zo kunt u veilig wennen aan het dampen. Wij verkopen uit veiligheidsoverwegingen geen mechanische MOD's. Zo weten wij zeker dat u veilig dampt.

Mocht u toch van mening zijn dat een Mod niet uw juiste keuze is, kijk dan op onze e-sigaret pagina en maak vanaf daar een nieuwe keuze, of kijk even bovenin de blauwe navigatiebalk om vanaf daar te navigeren.U dient nog wel e-liquid mee te bestellen, dit is de vloeistof die nodig is om te dampen.

Alle Boxmod’s
Losse boxmods
Eenvoudige Boxmod sets
Mod’s zonder batterij
Mods met interne batterij

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4283 reviews.