Millers Juice Silverline Nic Salt - Aardbei

Nic Salt 18MG aardbei.

 3,25

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.0 / 10.
 • Beschrijving

  Millers Juice Silverline Nic Salt e-liquid met de smaak van aardbei.

  Eigenschappen

  • Inhoud flesje: 10 ml
  • Soort nicotine: Nicotine Salt
  • Hoeveelheid nicotine: 18MG/ml
  • PG/VG-verhouding: 70% / 30%
  • TPD2-proof:

  Aardbei – Silverline Nic Salt – Millers Juice e-liquid

  Een nicotinezout e-liquid binnen de Silverline NS van Millers Juice met de smaak van aardbeien. De vloeistof bevat 18 mg nicotine salt (NS) per milliliter.

  Deze Silverline NS Aardbei wordt geleverd in een flesje met een inhoud van 10 ml e-vloeistof. De fles heeft een kindveilige sluiting en een naaldvormige binnendop waarmee u lekvrij uw e-sigaret kunt bijvullen. In de verpakking bevindt zich een uitgebreide bijsluiter met alle informatie over het op de juiste manier gebruiken van dit product.

  Samenstelling
  De samenstelling van deze aardbei-liquid is op basis van 70% PG en 30% VG, waarbij geldt:

  • PG – Propyleenglycol, een stof die de intensiteit van de smaak verzorgt en de ‘throat-hit’ veroorzaakt;
  • VGVegetable glycerin (plantaardige glycerine), zorgt voor een mildere smaak en de hoeveelheid damp bij de verhitting van de vloeistof.

  Over Nic Salts
  Een Nic Salt-liquid heeft een nicotine-basis die direct uit tabaksbladeren wordt onttrokken en daardoor meestal als zachter wordt ervaren dan normale (freebase) nicotine. Ook komt deze nicotine sneller in de bloedbaan terecht, heeft hierdoor een effectievere werking met langere voldoening en je hoeft daarom ook minder vloeistof te verdampen voor hetzelfde resultaat.

  Nicotinezout heeft tevens minder invloed op de algehele smaak van de liquid en je hebt er een minder krachtige e-sigaret (niet-sub-ohm) voor nodig. Dus weerstanden boven de 1.0 ohm en weinig wattages zijn geen probleem. Nic Salt-liquids zijn daardoor met name geschikt voor gebruik in POD-systemen.

  Over Millers Juice
  Millers Juice e-liquid wordt al sinds 2014 in Nederland geproduceerd op basis van hoge kwaliteitsnormen en met 100% Nederlandse grondstoffen. Alle productlijnen, smaken en varianten zijn ISO9001-, ISO14001-, HACCP-gecertificeerd en TPD2-proof.

  De Silverline Nic Salts e-liquids van Millers Juice zijn geïntroduceert in 2020 en inclusief deze aardbei-liquid zijn er op dit moment  tien smaken in de smaakgroepen tabak, menthol en fruit beschikbaar.

  Naast deze Nic Salt-liquids heeft Millers ook een Silverline Freebase Nicotine-lijn in het assortiment en naast de Silverline beschikt het merk tevens over de productlijnen Chromeline, Platinumline en Goldline.

  Meer informatie
  Over e-liquids in het algemeen:
  » E-liquid-informatie

  Meer over Nic Salts:
  » Wat zijn Nicotine Salt-liquids?

  Voor een overzicht van al onze, ruim 500 verschillende e-liquids:
  » Slimroken e-liquids

  Let op!
  Deze aardbeien-liquid bevat de verslavende stof nicotine. Gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

 • Extra informatie

  Nicotinesterkte

  18MG

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?