Lost Vape Ursa Nano Pro Startset - 2ML

De Lost Vape Ursa Nano Pro is een pod systeem e-sigaret.

Je vindt dit artikel in:

 30,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Lost Vape Ursa Nano Pro e-sigaret startset

  De Lost Vape Ursa Nano Pro is een pod e-sigaret die een maximale output van 25W kan bereiken. De gebruiker kan het wattage zelf aanpassen door drie keer op de vuurknop te kikken. Om het wattage te bevestigen dient de gebruiker eerst het gewenste wattage te kiezen en vervolgens vijf seconde wachten, hiermee zal het apparaat het gekozen wattage instellen.

  De Ursa Nano Pro werkt op een automatisch inhalatiesysteem maar kan ook worden gebruikt in combinatie met de vuurknop. Ook het uitzetten van de e-sigaret kan worden gedaan door de vuurknop vijf keer achter elkaar in te klikken.

  De batterij is intern verwerkt en heeft 900mAh capaciteit. Voor het opladen kan gebruik worden gemaakt van de meegeleverde USB-C kabel. Volledig opladen duurt circa één uur en bij gemiddeld gebruik zal de e-sigaret tot een dag meegaan. Ook bevat de batterij diverse beveiligingen om de e-sigaret op veilige manier te kunnen gebruiken.

  De airflow van de e-sigaret is naar wens af te stellen door het schuifje aan de zijkant van de batterij. Deze kan losser en strakker worden gezet tot de gewenste airflow is gevonden.

  Lost Vape Ursa Pro pod en bijbehorende coils

  De Lost Vape Ursa Pro werkt in combinatie met zowel de Ursa als de Ursa Pro pod. Van beide varianten wordt er één stuk meegeleverd bij aankoop van de startset.

  De Ursa pod heeft een ingebouwde coil met 0.6Ohm. De Ursa Pro pod werkt in combinatie met een externe coil, de Lost Vape UB Mini coils kunnen worden gebruikt in de Ursa Pro pod. Ook deze UB Mini coil (0.8Ohm) wordt meegeleverd bij aankoop van de startset.

  De 0.6Ohm coil is geschikt voor MTL dampen. Ook de 0.8Ohm is geschikt voor MTL dampen maar heeft een luchtigere airflow en kan hiermee ook als DTL worden gebruikt.

 • Extra informatie

  Optie

  Lost Vape Ursa Nano Pro Startset – 2ML – Antarctica G, Lost Vape Ursa Nano Pro Startset – 2ML – Babe Pink, Lost Vape Ursa Nano Pro Startset – 2ML – Classic Black, Lost Vape Ursa Nano Pro Startset – 2ML – Electric Violet, Lost Vape Ursa Nano Pro Startset – 2ML – Midnight G, Lost Vape Ursa Nano Pro Startset – 2ML – Mojito G, Lost Vape Ursa Nano Pro Startset – 2ML – Navy Blue, Lost Vape Ursa Nano Pro Startset – 2ML – Sakura G, Lost Vape Ursa Nano Pro Startset – 2ML – Sunrise G

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?