liquidpagina

E-liquid

Eliquid, vloeistof met of zonder nicotine, wordt in e-sigaretten gebruikt om te (ver)dampen. Verkrijgbaar in vele smaken, waarvan de tabak smaak de meest populaire e liquid is. Logisch natuurlijk, omdat de meeste mensen overgaan van een gewone sigaret naar de elektrische sigaret.

Eliquid of e-liquid bestaat meestal gedeeltelijk uit VG (plantaardige glycerine) en PG (propyleen glycol). De VG wordt gebruikt om de smaak en damp aan de e liquid te geven, de PG wordt gebruikt om meer throathit te creëren. De meeste e liquid of eliquids hebben daarom een mix van beiden om zowel de lekkerste smaak met throathit te combineren.

Volgens de ervaren dampers zijn de beste e-liquids en lekkerste eliquids goed gebalanceerd tot 50/50 procent. Omdat we zelf ook tot dampers behoren en diverse smaken getest en geprobeerd hebben voor we een assortiment samen hebben gesteld, kunnen we met recht zeggen dat wij de lekkerste e-liquids in huis hebben gehaald waarvan de kwaliteit en de prijs goed overeen komen.

We leveren alleen gecertificeerde en goedgekeurde eliquids. Al onze eliquids zijn getest en gekeurd volgens internationale veiligheids-standaarden GMP, HACCP, ISO, KFDA, SGS en MSDS en al onze e-liquid voldoet aan de in Nederland opgelegde regelgeving. Kortom: De beste e-liquids tegen lage prijzen.

Goedkope e-liquid, wat is de lekkerste e-liquid

Wij proberen om de beste en lekkerste e-vloeistof smaken zo goedkoop mogelijk neer te zetten. Dat doen we door niet met dure merken te werken, maar door dezelfde dure eliquid na te maken met vrijwel dezelfde ingrediënten. Zo kunnen wij de beste goedkope vloeistof voor de e-sigaret aanbieden waar wij allemaal ons voordeel mee kunnen doen. De smaak van uw favoriete e liquid is persoonlijk, maar de zoektocht om uw beste favoriete e liquid te vinden is een leuke hobby!

E-liquid wordt ook omschreven als e sigaret vloeistof, e vloeistof, e smoker vloeistof en e-juice.

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine (niet bij 0 mg) en wordt afgeraden voor niet-rokers.

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

  • EA-Liquid
  • 100% VG e-liquid
  • Excellent e-liquid
  • Dekang Europe
  • Dekang Cloud Range 70%VG
  • Dekang Detab nicotine alternatief
  • Liqua Q e-liquid
  • Millers Juice e-liquid
  • Premium e-liquid
  • DIY e-liquid

Sommige mensen hebben een allergie voor de chemische stof PG, of krijgen last van hun keel van gewone eliquids. Daarom hebben we een volledige VG eliquid in huis gehaald. Steeds vaker geven mensen de voorkeur aan een volledige VG liquid te kopen omdat de smaak hiervan voller is en deze VG liquid zachter voor de keel is.

Smaakstoffen ingrediënten: Biologische en natuurlijke aroma’s, plantaardige glycerine en organische ethyl alcohol * (ethyl alcohol is een basis in het aroma, er zitten geen suikers in deze e-vloeistoffen).

Het maken van een e-liquid begint natuurlijk met het vinden van de juiste grondstoffen. Alleen zuivere grondstoffen leveren een zuiver resultaat, immers; met een slechte druif kun je geen lekkere wijn maken. Daarom wordt er zorgvuldig gecontroleerd en gesorteerd op de grondstoffen voor deze e-liquid. Alle ingredienten en grondstoffen in deze excellente eliquids zijn 99% zuiver. 

De liquids worden gemaakt in Europa met louter EU gecertificeerde grondstoffen van farmaceutische kwaliteit. (foodgrade, best mix, USP/EP certified)

Parameters Excellent e-liquid: – 99% zuivere Europese ingredienten – pharma gecertificeerde grondstoffen – 100% zuivere USP/EP farma gecertificeerde nicotine

Een onderscheidende eliquidlijn, waarbij de naam passend is voor de kwaliteit, ingrediënten en smaak.

EA-liquid staat bekend om veelzijdige smaken en de herkenbare smaakbeleving die zij aan al haar eliquids geeft. We zijn continue bezig om smaken te verbeteren. Elke smaak uit elke batch wordt nauwkeurig getest op fouten. EA-liquid Excellent is een betrouwbaar product als het om kwaliteit en smaakbeleving gaat.

De Excellent e-liquid bestaat uit een verhouding van PG 50% /VG 50%

In samenwerking met ’s werelds grootste e-liquidproducent hebben we een smaaklijn samengesteld welke speciaal voor ons geproduceerd is.  Daar waar u Dekang kent van de 80%PG eliquids zijn onze eliquids allemaal op 50%PG en 50%VG basis.

Dekang staat aan de basis van talloze bekende eliquid merken, en Dekang staat vooral bekend als betrouwbare partner, welke open en eerlijk is omtrent gebruik van ingrediënten en toevoegingen in haar eliquids, en inzichtelijk omtrent het productieproces.

De eliquids worden gemaakt met EU gecertificeerde grondstoffen van farmaceutische kwaliteit. (foodgrade, best mix, USP/EP certified)

Onze Dekang Europe e-liquid bestaat uit een verhouding van PG 50% /VG 50% (dit is anders dan Dekang e-liquids die u wellicht kent)

Dekang heeft al diverse bestsellers op naam staan, en nu heeft Dekang ook een hoge VG smaaklijn neergezet, bedoeld voor zeer grote dampwolken met veel smaak. Samengesteld uit diverse smaaklagen, waarbij alle aspecten van de smaken ook tot uiting komen op een hoger wattage. Het nicotinegehalte 3 mg/ml.

De verhouding is VG70% PG30%. Alle gebruikte ingrediënten en smaakstoffen in deze lijn zijn foodgrade en pharmaceutisch gecertificeerd, en zorgvuldig gesorteerd op zuiverheid.

Onze Dekang Cloud Range e-liquid bestaat uit een verhouding van PG 30% /VG 70% en is geschikt voor elke clearomizer. De cloud Range eliquids van Dekang zijn echte dampwolkenjagers, en staan garant voor zeer veel damp en een veelzijdige smaakbeleving.

Ondanks dat nicotine niet de veroorzaker is van veel kwalijke ziektes, is nicotine wel een verslavende stof en het is dan ook logisch dat veel mensen van deze verslaving af willen. Juist daarom zijn we nu trots ons nicotine alternatief product te kunnen promoten. Een e-liquid zonder nicotine, maar dat dezelfde voldoening en gevoel geeft om de nicotine verslaving te kunnen bestrijden. Ook is het werkzame bestanddeel al sinds lange tijd bewezen veilig, en wordt al decennia gebruikt in Europa.

De nicotine vervanger wordt gemaakt met behulp van de nieuwste e-vloeistof productietechnologie. Alleenmilieuvriendelijk ingrediënten worden gebruikt in het productieproces, waarbij het product de verfijnde smaak en aroma duidelijk waarborgt. Uiteraard, zoals alles van Dekang, voldoet dit product aan alle noodzakelijke Europese normen.

Er wordt gebruik gemaakt van Cytisine, wat dezelfde molecule structuur als nicotine heeft, en ook dezelfde farmacologische effecten als nicotine geeft. Hiermee is Dekang de de enige en uniek, onderscheidend en innoverend.

Dekang speelt hiermee in op de wens van vele gebruikers. Wij heten iedereen die nog geen kennis hebben gemaakt met de Dekang e-liquids van harte welkom.

Dekang Detab wordt volledig in Europa gefabriceerd. De verhouding is 35% PG en 65% VG.

LiQua Q wordt geproduceerd in Italie in een erkend laboratorium geheel volgens de EU normen en eisen. In deze e-liquid van LiQua Q worden zuiver ingrediënten gebruikt van de hoogst mogelijke kwaliteit waaronder Zwitserse farmaceutische nicotine. De vierkante flesjes van LiQua Q worden geleverd met lange vulnaalden om zo makkelijk uw clearomizer te kunnen vullen. Liqua Q is beschikbaar in de nicotinegehaltes 0 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg. De flesjes van LiQua Q bevatten 10 ml e-liquid inhoud. Deze premium e-liquid is beschikbaar in 17 verschillende smaken en bestaan uit een goed uitgebalanceerde mix van PG en VG.

Dit product is geproduceerd in een ISO 9001 gecertificeerde fabriek. *Dit product bevat toegevoegde aroma’s.

MillersJuice was de eerste officiële Nederlandse e-liquid welke volledig van Nederlandse bodem af geproduceerd werd, met gebruik van Nederlandse ingrediënten van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Millers Juice e-liquid staat bekend om de goede smaakbeleving. Alle grondstoffen en ingrediënten in de Millers Juice e-liquid zijn farma kwaliteit en food grade gecertificeerd.

Millers Juice e-liquids worden onder gecontroleerde omstandigheden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek geproduceerd.

Waarom Millers Juice e-liquid: – zuivere gecertificeerde Nederlandse ingrediënten – alle grondstoffen zijn farma kwaliteit – Propyleen glycol 99,9% – Vegetable glycerin 99,8% – Nicotine 100% – Water, dubbel gedistilleerd pyrogeen vrij.

De verhoudingen van Millers Juice Silverline e-liquid is PG 65% / VG 30% en 5% smaakstoffen. De verhoudingen van de Millers Juice Goldline e-liquid is PG 47,5% / VG 47,5% en 5% smaakstoffen.

We hebben een nieuwe lijn in onze e liquid gecreëerd, samengesteld de beste natuurlijke ingrediënten. Puur natuur zonder kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen.

De premium e-liquids bestaan uit verschillende smaaklagen, die allemaal op verschillende momenten tot uiting komen. Alles samen een gecompliceerde en lekkere smaak. Ook kan de smaak op andere temperaturen verschillen, net als bij in- en uitademen van de premium eliquids. Een bijzondere dampsensatie. We garanderen een heerlijke e-liquid die met recht de titel Premium kan dragen.

Je eigen DIY e-liquid maken, we krijgen er steeds meer vragen over. Daarom is ons assortiment uitgebreid met DIY e-liquid en flavors om te mengen. Wat heb je nodig? Je hebt nodig een base, welke kan bestaan uit een mix van PG/VG en smaakstoffen. Meer niet. Nicotine mag niet puur worden verkocht, dus zul je het moeten doen met 0mg/ml of met een kant en klare base welke in 10 ml verkrijgbaar is in meerdere sterktes. We werken met louter en alleen met de beste en goedgekeurde flavors welke ook in de food sector gebruikt worden. De beste e-liquid maak je immers alleen met de beste base en beste flavors.

Zoals u gewend bent van ons ook hierin meer dan ruime keuze bij uw experimenteren op e-liquid zelf maken gebied. Mix diverse smaakstoffen tot uw eigen perfecte e-liquid.

Bedrijfsgegevens

esigbondEA-Selling
Spanjaardsdijk 36
8111 RM Heeten

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 0572 – 367861

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Ook op Facebook!

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 449 reviews.