Joyetech eGo AIR Startset - 2ML

Pod systeem e-sigaret van het merk Joyetech. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Je vindt dit artikel in:

 16,99

Wissen
 • Altijd gratis verzending!
 • Van maandag tot en met donderdag vóór 21:00 uur en vrijdag vóór 16:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden!
 • Klanten beoordelen onze shop met een 9.1 / 10.
 • Beschrijving

  Joyetech eGo AIR startset

  De Joyetech eGo AIR is een pod systeem e-sigaret met ingebouwde batterij. De batterij heeft 650mAh capaciteit en kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel. Volledig opladen van de batterij duurt circa één uur.

  De elektrische sigaret heeft geen vuurknop en werkt dus op een automatisch inhalatiesysteem. De gebruiker hoeft enkel aan het mondstuk te zuigen om de e-sigaret te activeren.

  Joyetech eGo AIR pods

  De eGo Air werkt in combinatie met de gelijknamige pods. De pods kunnen worden gevuld met 2ml e-liquid. Het bijvullen van de e-liquid kan via de zijkant van de pod worden gedaan. Hiervoor kan het siliconen plugje open worden gemaakt.

  De ingebouwde coil heeft 1.0Ohm weerstand. De coil kan niet apart van de pod worden vervangen, vervang dus de gehele pod wanneer deze toe is aan vervanging. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of minder goed te proeven is, is het tijd om een nieuwe pod in gebruik te nemen.

  Het mondstuk is smal, een 510-mondstuk. Hierbij kan de gebruiker ervoor kiezen om een extra filter in de driptip te plaatsen, deze zorgt voor een strakkere dampervaring.

  Bij aankoop van de startset wordt er één pod meegeleverd.

 • Extra informatie

  Optie

  Joyetech eGo AIR Startset – 2ML – Blazing Red, Joyetech eGo AIR Startset – 2ML – Metallic Grey, Joyetech eGo AIR Startset – 2ML – Stellar Black, Joyetech eGo AIR Startset – 2ML – Twilight Blue

Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?