IQOS

Op zoek naar IQOS en HEETS? Bij EA-sigaret hebben we een compleet assortiment. Neem een kijkje op deze pagina.

Toont alle 12 resultaten

IQOS kopen?

Bij ons kunt u terecht voor een IQOS apparaat en de bijbehorende HEETS. IQOS maakt gebruik van Heat-Not-Burn technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de tabak niet wordt verbrand maar verhit. Bij traditionele tabak vind de verbranding plaats op 600 graden Celsius, bij een IQOS apparaat gebeurt de verhitting op 350 graden Celsius.

De IQOS 3 DUO is verkrijgbaar in verschillende kleuren en werkt enkel in combinatie met originele HEETS. Voor het schoonmaken van de IQOS houder kan er gebruik worden gemaakt van de cleaning brush en cleaning sticks.

+ Lees meer

HEETS

Zoals hierboven verteld werkt de IQOS 3 DUO in combinatie met HEETS. HEETS zijn tabakssticks van klein formaat, de sticks bevatten een filter. De HEETS kan in het IQOS apparaat worden gestoken en gedurende 6 minuten of 14 puffs worden gebruikt. Wanneer de HEETS op is kan deze worden gedeponeerd in de prullenbak.

De HEETS zijn verkrijgbaar in tabak, menthol en tabak/menthol combinaties.

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4240 reviews.