IQOS startset

IQOS zorgt ervoor dat tabak wordt verwarmt in plaats van verbrand. De IQOS 3 DUO werkt in combinatie met HEETS, ook deze zijn verkrijgbaar bij EA-sigaret.

Toont alle 2 resultaten

  • Placeholder

    IQOS ILUMA Kit

     69,00
  • Placeholder

    IQOS ILUMA One Kit

     29,00

IQOS 3 DUO kopen?

De IQOS 3 DUO is een apparaat waarbij HEETS (tabaksticks) worden verwarmd. Er vindt geen verbranding plaats, deze technologie noemt met Heat-Not-Burn. Bij reguliere tabak vindt er verbranding plaats op 600 graden Celsius, bij de IQOS wordt de tabak verhit tot 350 graden Celsius.

+ Lees meer

Hoe werkt de IQOS 3 DUO?

Haal de HEETS houder uit de oplaadcase.

Plaats de HEETS (tabaksstick) aan de bovenzijde van de IQOS. De tabak dient met de onderzijde in de houder worden geplaatst. Houd de schakelaar ingedrukt tot het LED lampje gaat knipperen. Laat de schakelaar nu los en wacht tot de IQOS trilt en het LED lampje continue brandt. Het verwarmingselement van de IQOS is nu de tabak aan het verwarmen.

Nu kan de gebruiker de HEETS in gebruik nemen. Dit kan worden gedaan gedurende 6 minuten of 14 puffs. De IQOS geeft een trilseintje wanneer er nog twee puffs over zijn.

Na gebruik dient eerst de dop van de houder omhoog worden getrokken en vervolgens kan de HEETS tabaksstick uit de IQOS worden verwijderd.

Na gebruik dient de houder weer terug in de oplaadcase worden geplaatst. Hier wordt de batterij van de houder opnieuw opgeladen.

- Toon minder
Welkom bij EA-Sigaret Op deze pagina worden e-sigaretten of e-sigaret gerelateerde artikelen te koop aangeboden. Deze producten zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Ben je 18 jaar of ouder?
De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4283 reviews.