Inademen van kruiden

Experts inhalatiestudies
Beoordeling – Inademing

persoon basics inademing persoon

Het inademen van verschillende stoffen in het lichaam is zo oud als de mensheid zelf. Mensen hebben altijd verschillende materialen ingeademd, in het bijzonder voor systemische, voornamelijk psychotrope effecten vanwege een sterk absorberende en groot oppervlak van de luchtwegen, vergelijkbaar een volwassene met een oppervlakte van een tennisbaan.

De meeste moderne inhalatie systeem worden nu vaporizers genoemd.
Het grote oppervlak en de absorptiesnelheid zorgt voor een snelwerkende opname van geïnhaleerde stoffen. Het originele stomen van een vrij grote groep inhalatie geschikte kruiden door verschillende rituelen en ceremoniën worden door verschillende lichaamsdelen getransporteerd. Later wordt de inhalatie geïndividualiseerd en vele inhalers, variaties van de inhalatie-systemen van vandaag, werden uitgevonden. Een individueel conventioneel inhaleersysteem blijft een pijp in zijn talloze vormen.

Geschiedenis van inademing

De geschiedenis van medicinaal gebruik van geïnhaleerde therapeutische toepassingen van verschillende stoffen is erg lang. De eerste inschrijvingen zijn al 4000 jaar oud, werden beschreven door de rook-pasta van Datura of belladonna alkaloïden atropine. Het oude Griekse arts Hippocrates (460-370 l. Voor Christus) schrijft haar ambulante behandeling door inademing van hete stoom met verschillende smaken, zoals eucalyptusolie en dergelijke.

Aan het begin van de 19e eeuw werd voor mensen met astma inhalatie van tabak aanbevolen. Durman’s genezing verklaring van Engeland uit 1860, dat wordt beschreven door inademing van kleine doses van gekoelde rook ’s nachts om een ​​astma-aanval te voorkomen. In 1935 werd het werk gepubliceerd in de vorm van geïnhaleerde adrenaline voor te schrijven bij de behandeling van acute astmasymptomen.

Kruiden in de normale praktijk

Het moderne tijdperk van de ontwikkeling van geavanceerde systemen voor het ingeademd ademhalingsgeneeskunde begon vijftig jaar geleden in 1956, toen als gevolg van ziekte van de werknemer Riker’s jongste dochter. In de VS was er het idee om de medicatie toe te passen in de luchtwegen van de druk-dosis containers. Dit is tot nu toe in het inhaleersysteem meest gebruikte, tw druk afgemeten dosis (MDI), indien gebruikt als brandstof, dat wil zeggen een blaasmiddel, Freon (chlorofluorcarbon – CFK’s), die een drugopschorting produceert.

 

 

Bekijk hier ons aanbod Vaporizers, welke geschikt zijn om dry herb (gedroogde kruiden) mee te verdampen.

Bedrijfsgegevens

EA-Sigaret
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 053 – 4787118

Afhaal / Openingstijden Magazijn:
Ma – Vr   12.00 – 18.00
Za –          12.00 – 16.30

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

Onze Nieuwsbrief
Winkelmand
Logo-afterpay-checkout_L
e-sigaret-keurmerk
Bouw en design door www.lindavanzomeren.nl

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 2280 reviews.