Herrlan e-liquid

Herrlan e-liquid

Herrlan, een reeds voor veel dampers bekende naam en een snelgroeiend merk dat zich echt richt op kwaliteit als het om smaak of dampen gaat. Deze e-liquids zijn van Duitse makelij en zoals het de Duitsers beaamt, staan de e-liquids van Herrlan garant voor kwaliteit.

Ook wij hebben na onderhandelen over samenstelling en gebruikte smaakstoffen een e-liquidlijn in samenwerking met Herrlan samengesteld, en deze worden vermarkt onder Donkey Juice. De Donkey Bong lijn heeft een hoge VG lijn, bestaat voor 80% uit VG en is geheel PG vrij. Met demi water en aroma’s die ook PG vrij zijn is dit een zeer exclusieve lijn van Herrlan e-liquid welke tegen een zo laag mogelijke prijs wordt aangeboden.

Ook de Donkey Harmony lijn zal later worden geïntroduceerd welke een 50PG/50VG samenstelling heeft.

Met gebruik van uiterst zorgvuldig samengestelde smaakstoffen en aroma’s is zijn deze Herrlan e-liquids goed voor een top 5 positie in beste e-liquids ooit.

  • 100% conform CLP (EG) 1272/2008 verordening / TPD2
  • Nederlandstalige etiketten, verpakkingen en bijsluiters
  • Uitsluitend pharmaseutische grondstoffen
  • Onze E-liquids, E-basis en A-aroma’s zijn vrij van Triacetin en Diacetyl, conform de geldige richtlijnen 2014/40/EU, verboden inhoudsstoffen in onze E-aroma’s conform referentenentwurf I, II, en III zijn verwijderd.
  • Geprüfte Qualität ” Made in GERMANY “

Wilt u uw eigen Donkey Bong e-liquids maken? Ook dat kan met de smaakstoffenlijn van Donkey, welke ook hun oorsprong in de Herrlan e-liquid fabriek vinden.

Zodra de High VG lijn binnen is zullen we u hier verder over informeren.

 

 

Bedrijfsgegevens

esigbondEA-Selling
Spanjaardsdijk 36
8111 RM Heeten

info@ea-sigaret.nl
Telefonisch tussen 9.30 en 17.30 uur, tel: 0572 – 367861

KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02

De waardering van www.ea-sigaret.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 844 reviews.